10-09-2011, 07:40
|
אילן בן-נון. מומחה לקליעה וצליפה, מדריך ירי בכיר ומאמן קליעה ספורטיבית
|
|
חבר מתאריך: 17.03.05
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי דביר1
בשביל זה יש סטטיסטיקות שלפיהם הצבא עובד.
תראה אני שירתתי שנה עם המיקרו והוא לא רע בכלל.
מבחינת תפעולים הכל תלוי כמה "יבשים" תעשה איתו.ועד כמה שאני יודע אם מרתקים אותך מ500
מטר אתה לא אמור להתחפר ולחכות לחהי"א.(לא מזלזל ח"ו פשוט מציין עובדה.)
|
אתה כמו אלו שבשנות ה 70 התרברבו שהם פוגעים עם ה M-16 החדש בלירה מ 300 מ'.
יש מה שלוחם (הכי טוב) +קנה + תחמושת יכול לבצע...
הוא לא יכול עם מיקרו תבור להעסיק ב 500 אש לתכלית.
73 קרב האדומים בסרפאום אומר קצין שהוא לקח רומ"ט מאחד הנפגעים ורק אז הצליח להתמודד מול הקלאצ'ניקוב.
צא ולמד - גזרת מצריים משתנה (קרא על תקיפת השגרירות).... זו לחימה בטווחים ארוכים - צריך להיות מוכן !!!
סוריה משתנה - היית פעם בלג'ה ? אתה מכיר את הטווחים בגולן מזרחה לקו התילים ? - צריך להיות מוכן !!!
ירדן רועדת מפחד... העתיד מי ישורנו ? גם הטווחים שם ארוכים - צריך להתכונן !!!
כרגע אנו מתכוננים למחסום קלנדיה
צריך ומהר להוציא את השטחים מצה"ל !!!
קיבלנו A1 במתנה - עשינו דיונים אין ספור (הייתי שם) על מעבר ל A2.
10 שנים אחרי עברנו ל M4 והשארנו גם את המנוסר . כך סרסנו את ההחלטה מ 93 על אחידות בתחמושת.
אני אומר לך חלם זה כאן - אתה לא מאמין קח עוד דוגמא...
הפיגוע בכביש 12 מ 2007 ידענו (פורסם במערכות) על שיטת הפעולה - ידענו על כוונה כזו של החיזבאללה בגבול הצפון.
בעזה כמה ישות נתמכת אירן. צפוי היה סגנון דומה של פיגוע... (אגב זה צפוי גם בציר 90)
אז הופתענו .... (מעצם הפיגוע לא הופתעתי אלא מעיתויו המאוחר חיכיתי לו הרבה קודם) משעת הפעולה.
מי שיורה ראשון מפתיע ואין לי טענות נגד צה"ל על כך שהיו נפגעים, זה יכול לקרות.
אז איפה הטענה שלי למקבלי ההחלטות בממשלה ובצבא. על איסוף הנשק !!!
יש לך ישובים לאורך הגבולות, יושבים שם יוצאי צבא עם יכולת להגן על עצמם, תן להם נשק !!! תאמן אותם וקבלת באופן זול מכפיל כוח. (אספו מהם את הנשק מפחד גניבות)
יש לך בוגרי יחידות קרביות בכל הארץ תן להם אפשרות לרכוש אקדח. ( יש לדרוש הכשרה מיטבית לאקדח) הם טובים להסתובב עם רוס"ר בראמאללה או בגבול עזה בואכה הלבנון אך לא יכולים לרדת לאילת עם נשק אישי כי יש מדיניות לאסוף את הנשק מאזרחי ישראל.
הסיבה האמיתית היא שב"כ היסטרי וחוסר יכולת טיפול בנשק לא חוקי, בצרוף פקידים שלא מבינים בנושא בו הם עוסקים ושוכחים שהאזרח משלם את משכורתם. מה עושים נטפלים לאנשים הישרים (כמו במערכון של הגשש עם האיש שמטייל לתומו עם כלבו.) לוקחים נשק מהאזרחים הישרים.
כך שאזרח פשוט נטול הגנה מול פשיעה מתגברת ופח"ע.
טוב שרוסו לא סגר את כביש 12 - הוכח כבר שהצד השני למד שחטיפת אזרחים לא תשרת אותו. מטרתם חטיפת חייל. זה יקרה בקרוב. כשחיילים במדים יוצאים הבייתה בלי נשק זה יקרה.
כי אנחנו בחלם הפכנו נשק מגן לנשק עויין.
נערך לאחרונה ע"י ilanb בתאריך 10-09-2011 בשעה 07:46.
|