לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-06-2009, 16:10
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.08
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "יש לי שאלה עקרונית, אני שואל..."

יש (לטעמי) הבדל (ואינני צמחוני).
אם היית מגדל כלבים למאכל, הייתי אולי מזדעזע אבל מבין, כמו שבסין נהוג לאכול כלבים ואילו בהודו ישחטו אותך אם תנסה לאכול פרה. עניין של תרבות. בני אדם אוכלים בעלי חיים, וככה כל הטבע.

אבל- לגדל כלב במיוחד כדי למות (ואני מדבר על מוות של 100%, לפוצץ אותו, לא לשלוח אותו לקרב) בשביל מלחמה בין בני אדם, אני רואה בזה מטרה לא אתית במיוחד.
וזה בדיוק למה אתה לא יכול להתעלל בפרה, לקצוץ איבריה בחיים ואז לשחוט אותה למאכל (חוץ מעניין הכשרות), למרות שטכנית היא תמות בכל מקרה. יש כללים, לעיתים אפילו מחייבים בחוק, למוסר ואתיקה.

וכן, אני מודע לזה שיש שיגידו שגם שחיטת בעלי חיים למאכל, גם הכי הומנית שניתן, היא פסולה, אבל זה ויכוח אחר.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-06-2009, 20:11
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.08
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "אני מדבר על התוצאה הסופית,..."

אם אתה מדבר רק על התוצאה הסופית, אז אין שום הבדל בין להרוג פרה על ידי סקילת ראשה באבנים לבין חיתוך מהיר של עורק הצוואר? כי בכל מקרה היא תומת.
זה רק אומר שהתוצאה הסופית לא משנה, ומשנה גם הדרך, בלי קשר האם מטען הורג מהר יותר משחיטה.

אני לא רואה את שליחת הכלבים עמוסים חומרי חבלה כהצלת חיים כמו פעולת גישוש/חילוץ/חיפוש אמל"ח. אני רואה את זה שהריגתם לצורך מלחמותיהם של בני האדם, לא לצורך קיומי של תזונה. וגם לטובת צורך קיומי- יש לנו חוקים למניעת התאכזרות אליהם.

(כי עכשיו ממלכדים כלבים, בעתיד נמלכד חיילים).

ישן 09-06-2009, 15:36
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "בקשה מהחמאס: להימנע משימוש בבעלי חיים."

ציטוט:
ארגון "תנו לחיות לחיות" פנה לחמאס וביקש ממנו לחדול מלעשות שימוש בבעלי חיים בפיגועי טרור נגד ישראל. אתי אלטמן, דוברת הארגון, הביעה זעזוע "מהשימוש חסר הטעם בבעלי חיים חסרי ישע להשגת מטרות מלחמתיות ופוליטיות" ומסרה, כי קראה לכל בכירי החמאס להוציא מהסכסוך את בעלי החיים. "אין מי שקורא את קולם וכאחת כזאת אני לא אשתוק על מקרים כגון אלה והובטח לי כי המסר יעבור לכל הגורמים הנוגעים בדבר", אמרה.

ל"תנו לחיות לחיות" לא אכפת שייהרגו עוד ישראלים (אזרחים וחיילים) - מה שמפריע להם זו הפגיעה בבעלי חיים...
היה הרבה יותר הגון מצידם שיקראו להפסקת פיגועי הטרור בכלל, מה שיביא לירידה דראסטית בפגיעה הן בבני אדם והן בבעלי חיים, אבל הרי טובתם של ההולכים על שתיים לא בדיוק בראש מעייניהם...

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

ישן 10-06-2009, 21:37
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
תנו לחיות לחיות היא עמותה אגרסיבית, תוקפנית ומיותרת
בתגובה להודעה מספר 36 שנכתבה על ידי red-junior שמתחילה ב "מי אתם בכלל שתצאו עליהם?"

שעוסקת בהגנה על זכויות הבעלים של בעלי החיים ומשמשת להם משען כשהסתבכו. עמותה אדישה לגורלם של בני אדם, גם בהקשרים לא פוליטיים ויעיד על כך מי שנתקל בפעילותה ה"ברוכה". המנכ"לית כבר התפרסמה בעבר בנסיבות לא מחמיאות בהקשרים האלה כשהיא מגינה אפילו על עבריינים. סגנון הכתיבה המשתלח שלך מעיד ללא ספק שאתה משוחרי סגנון נואל זה.

לעניין - לומר לארגון טרור רצחני שיפסיק לענות בע"ח למטרותיו (כשהוא מוכן לרצוח כל יהודי שיגיע לידו) זה כמו לומר לאנס שלא ישאיר ברחוב את תחתוניה הקרועים של הנאנסת - כי חייבים לשמור על הניקיון. מי שלא מבין את הבעייתיות באמירה אומללה זו של תנו לחיות לחיות, הוא אדם אטום וחסר רגשות.
ישן 10-06-2009, 23:36
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
"כשאנחנו יושבים בפורום"
בתגובה להודעה מספר 36 שנכתבה על ידי red-junior שמתחילה ב "מי אתם בכלל שתצאו עליהם?"

אולי אזכיר לכבודו שישנם אנשים ש"יושבים כאן בפורום" בעודם עובדים לפרנסתם, וגם משלמים מיסים תוך כדי.

בינתיים, באשכול זה, חברי "תנו לחיות לחיות" מסתכמים בדיוק כמו שאתה לא אוהב: "יושבים ליד המחשב ממנו משחררים הצהרה לעיתונות". לו היו אלה הגיבורים החביבים עליך ("לא יושבים בפורום") הרי שהם היו עכשיו בעזה מדברים על ליבם של אלה שפגעו בחיות, ולא על ליבם של העיתונאים אשר מפרסמים ידיעות שמאוחר יותר מגייסות תרומות שמאפשרות להם להמשיך בתחביבם (לא לעשות - כן לדבר). אנשים כאלה רק מעוררים אנטגוניזם מצד האזרח הממוצע, שלפעמים מקשר הגנה על חיות עם הפרעות נפשיות של בחורות דחויות שמאכילות עדר חתולי רחוב בנקניק יקר.

על החתום "היושב בפורום".

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:17

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר