06-05-2009, 17:07
|
|
|
חבר מתאריך: 31.01.07
|
|
שמע, אני רואה שאתה מעודכן בחידושים האחרונים. אני שמעתי
...שמעתי שסוללות "סמאל" מצוידות במערכת הנחיה מיוחדת במינה:
כזכור, בשנות התשעים והאלפיים ותחילת העשור ראשון של המאה ה- 21, הופיעו בזירה טילים חסינים לשיבוש שמסוגלים להתעלם במופגן מגופי הטעיה, מוץ, שיבוש אלקטרוני וכו'.
צה"ל עמד אובד עצות ולא ידע מה לעשות!
את המצב הציל כרגיל צוות של מדענים חרדים שהציע את שיטת הנחית הטילים המהפכנית ביותר שנודעה אי פעם: שמות והשבעות קדושים (שו"ק).
השיטה מבוססת על התובנה שהיתה ידועה עוד מימי התנאים שלחישת שמות קדושים מהזוהר הקדוש בהרכב, במינון והעיתוי המתאים - יכולה להשפיע השפעה קוואנטית על העולם הפיזיקלי.
דהיינו, לפי תורת ריבוי העולמות של יו אברט/רבי שמעון בר יוחאי, היקום מתפצל ברציפות: מצב לפני סופרפוזיציה תפילתית, ומצב אחרי.
התגלית המרכזית היתה שעצם אמירת שמות קדושים מחולל שינוי קוואנטי ניתן לכימות, וצפוי מראש. מרגע שזה הובן, היה זה ענין של המון תפילות ומדידות קפדניות שזיהו את השמות המתאימים ביותר, שיתנו את התוצאה הרצויה, ואת המלאכים האפקטיביים ביותר להנחיית טילים.
ומרגע שזה נודע -כל מה שהיה צריך לעשות הוא להשתיל במחשב ההנחיה של הטיל את השמות הקדושים שנבחרו בקפידה רבה - ולדאוג לכך שהמחשב יחזור על התפילות וההשבעות במהירות גבוהה מאד ובריכוז מוחלט לשם הגברת האפקט הקוואנטי של השמות הקדושים לממדים ברי הבחנה בעולם המאקרו - העולם שלנו.
התוצאה: פקודות ניהוג מדויקות מאד מוזנות ברציפות למערכת הניהוג של הטיל. למעשה, התוצאה שהושגה היתה מוזרה עוד יותר - כיאה לתוצא של תורת הקוואנטים: מערכת "סמאל" ידעה לתת פקודת ניהוג לטיל הרודף ("עזאזלו 5 מקודש") שניה אחת שלמה לפני שהמטרה עצמה החליטה לאן היא הולכת.. במילים פשוטות יותר: "סמאל" ניחנה בכושר נבואי מוחלט - וידעה לחזות בדיוק מוחלט את הצעד הבא של המטרה...עוד לפני שהמטרה עצמה ידעה שהיא הולכת להיות שם...
יכולת שאין לזלזל בה כלל וכלל.
התגלית גרמה לפישוט רב מאד במערכות הטילים לטובת רשקי"ם יעילים מאד, וגם השתלת פרסומות בזמן שהטיל המשועמם עשה את דרכו לפגיעה המובטחת מראש במטרה.
מערך השליטה "מרעין בישין" צויד גם ביכולת לחזות את העתיד הקרוב - ולכן, הוא היה חסין תקלות: אם טיל עמד להתפוצץ על כןהשיגור או סתם להחטיא - הוא לא היה משוגר עד שישתנה המזל שלו - בקווואנטים כידוע הכל אפשרי
הייתי כותב עוד על עוד כמה פיצ'רים סודיים של המערכת - אבל אני מנוע מחמת קדושת העסק.
|