30-04-2009, 21:14
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.10.04
|
|
בתור גבר ממוצע.
מצד אחד, אם הייתי רוצה סוג של קשר פתוח (מישהי שכייף לי איתה, אבל כרגע יש כמה בנות חמודות נוספות שאני רוצה לממש עליהן את זממי), אז הייתי ממשיך עם זה אבל לא מדבר על הנושא. ככה הייתי מרגיש פחות מחוייבות, הרי אמנם אנחנו יוצאים יחד, אבל כרגע עוד אין מחוייבות של אמת (הרי את בעצמך לא יודעת עדיין אם זה קשר רציני, אם את היחידה וכו').
מצד שני, אם הייתי רוצה אותך בלבד, הייתי מדבר איתך קצת יותר בטלפון (בטח הוא בצבא אז זה פקטור), דואג לזרוק לך מדיי פעם דברים שיגרמו לך להרגיש כאילו את היחידה שמעניינת אותי, ובכלל, סביר להניח שהיית רואה את זה עליי כשהייתי נמצא איתך. בין אם זה ברמת המילים או ברמת המבט החם שאני משדר לך.
אם את לא מבינה בדיוק, תנסי לאחר דייט איתו לאפיין עם עצמך בבית את ההתנהגות שלו ואולי ככה תביני אם הוא רציני או לא.
חוץ מזה, אם אין לך כוח לשטויות האלה ואת רוצה את הבחור, את תמיד יכולה לתת לי את המספר שלו ובשיחה קצרה אליו נדאג לוודא את רמת העניין שלו בך, מה שנקרא קח או ברח
תני לו כמה רמזים עבים שאת לא בחורה של סטוצים ולכי על סגירת העסקה. לאט לאט ההגדרה שלכם תגיע לבד, לא צריך ללחוץ אבל כמובן גם לא להרפות (לצאת יחד חודשיים בלי שאת יודעת אם אתם זוג או לא זה הגג). כשההגדרה מגיעה בפני עצמה לבד ואחרי תקופה של חודש ומשהו (תקופה ארוכה יחסית), זה הופך לכייף, קליל יותר, ומהנה לצחוק על זה יחדיו מה שכן, אל תשכחו לקבוע תאריך משוער (לי ולחברתי כרגע אין אחד ואנחנו כבר 4 חודשים ביחד, פרדוקס, לא?).
מקווה שילך כפי שאת רוצה. בהצלחה.