במקור נכתב על ידי La Mano De Dios
כל הכבוד לך על המוטיבציה אחי , באמת.
אני מבין אותך לגמרי ואלוהים יודע שאני מסכים איתך , אבל אתה טועה בדבר אחד אחי...
כמו שאתה התאמנת שנה לפני הגיבוש 3 פעמים בשבוע כדי לבוא בשיא הכושר , ככה גם אני בערך עושה לקראת גיבוש העוקץ שלי בסוף נובמבר.
כמו שהבנתי ממך , זהו '' חלום '' חייך להגיד לסיירת גבעתי ועוקץ = חלום חיי.
אני לא יכול לדמיין את עצמי בלי עוקץ ואני אעשה הכל בכדי להתקבל אחי , באמת , אבל אנשים הכניסו לי לראש שוואלה לעוקץ האחוז קבלה מאוד מאוד נמוך וצריך לקחת בחשבון גם את האפשרות שלא תעבור.
אני לא יודע אם אתה בקיא בנושא , אבל אם אתה לא מתקבל לעוקץ אתה נופל לגדודי כפיר - ויש האומרים שזה '' חרא '' של מקום ו '' חרא '' של שירות ורק רוצים לעוף משם... בהתחלה גם אני הייתי ככה ואולי אני עדיין ככה , אבל אין מה לעשות אחי... איש חכם אמר לי : אם אתה לא מתקבל לאן שאתה רוצה , תידע שלא תמיד אתה הבעיה או שלא הצלחת , פשוט הצבא מחפש דברים אחרים. ''.
יכול להיות שאתה שפיץ אחושרמוטה אבל מחפשים מישהו לאדע סתם נגיד יותר חברתי לאדע מה... אתה מבין יענו אין מה לעשות אחי באת בקושי יכלת ללכת אז ברור ש-99% לא תתקבל... ואני מבין אותך אחי כי אם אני חס וחלילה לא אגיע לעוקץ אני גם אהיה ממורמר אחושרמוטה... אבל שמע תעשה ת'שירות אחי תיתן מעצמך 100% בשביל הרגשתך העצמית ותנסה לצאת לקורס מכים או קורס קצינים ותאמין לי שהשירות יהיה לא רע בכלל... בהצלחה נשמה
עכשיו בקשר לכל הזייני שכל למיניהם : אני פשוט קורא מה שאתה רושמים ולא מבין מה אתם מבלבלים בשכל לבן אדם , כשאתה הולך לצבא , ברור שאתה הולך בשביל לתרום למדינה ולשרת שירות גאה , אבל ברור שיש כאן גם אפקט של שאיפות עצמיות!!! , אחרת בשביל מה יש מנילה!? , הצבא היה שם אותך איפה שבא לו , אתה היית משרת '' שירות קרבי '' והולך הביתה אחרי 3 שנים.
זה מה שכל כך טוב בצבא שלנו שיש 1,000 אפשרויות בחירה וככה כל אחד שואף להגיע לאן שהוא אוהב : אני אוהב כלבים , אני הולך לעוקץ , אחד אוהב פצצות , הולך להנדסה קרבית וכן הלאה , ואם הבן אדם שואף לסיירת אז למה אתם חופרים במוח ומנסים להוריד לו את המוטיביציה!!!? , אני מסכים שהוא לא צריך '' לבכות '' על הגדודים אבל למה לא לשאוף כמה שיותר גבוה!!!?
|