לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-04-2009, 14:22
  משתמש זכר mt999 mt999 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.10.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי הדר:] שמתחילה ב "גיבוש תומכי לחימה שלדג"

עשיתי את הגיבוש הזה לפני כשנה וחצי, מדובר בגיבושון מאוד חמוד, מגיעים לבסיס בו מתקיים הגיבוש שם עוברים אישור רפואי עם רופא (חשוב לא לשכוח להביא את האישורים הרפואיים החתומים ע"י רופא המשפחה- אחרת לא ניתן להשתתף בגיבוש) אח"כ מתחלקים לקבוצות ואז עוברים כל היום כאלה משחקונים לאתר מי הוא היוזם והמנהיג בקבוצה (פעולות כמו שכל הקבוצה על בול עץ וצריך שכולם יעברו לצד השני -חצי לכאן וחצי לכאן- בלי שאף אחד ירד מהקורה ולהעביר את כולם ברשת חבלים כזאת בלי שיגעו בחבלים ובלי שיעברו באותו החור פעמיים ולבנות עד סוף היום רכב מהחומרים שניתנו שיסע הכי רחוק בהנעה עצמית) יש גם משימות אישיות כמו לבנות מצנח לביצה או סולם, להעביר שיעור מיקרו, וכו', לאחר היום הראשון מסננים את החבר'ה שרוצים ולמחרת עוברים אלה שעברו את השלב הראשון כל מיני ראיונות כאלה ואחרים... כמו שאמרתי, זה גיבוש חמוד כזה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-04-2009, 22:40
  DMR DMR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.04.09
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי הדר:] שמתחילה ב "תוכל לפרט לי בבקשה את המשימות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי הדר:]
תוכל לפרט לי בבקשה את המשימות האישיות והקבוצתיות?

ולא הבנתי אם ביום הראשון יש ניפוי של מי שלא מתאים או של מי שהחליט שהוא לא רוצה..?

וכמה אנשים באים למיונים האלה?

ואתה יודע מה הם מחפשים?

סליחה על השאלות החופרות פשוט אני זה ממש חשוב לי ואני ממש רוצה תפקיד שמה:]

אני בחיים לא שמעתי על הגיבוש הזה, אבל אניחושב שבכל זאת אני יכול לענות על השאלות האלה.
ביום הראשון יש ניפוי מצד הסגל, זאת אומרת שהם אומרים א וב ממשיכים וג וד אתם לא מתאימים, בהצלחה.

אף אחד לא יודע מה הם מחפשים, אם יום אחד יצא לך להעביר את היגבוש הזה, תדע מה הם מחפשים. אבל בגדול כמו כל גיבוש, מוטיבציה, רצון, מנהיגות, יצירתיות, וכו וכו.
ישן 25-04-2009, 20:35
  משתמש זכר mt999 mt999 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.10.06
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי הדר:] שמתחילה ב "עוד שאלה שעלתה לי.. שבמיונים..."

לא זכורים לי מבחנים כאלה, אני חושב בעיקר משום שמי שמגיע מלכתחילה לגיבוש הזה הוא בעל נתונים אישיים גבוהים כבר מהצו הראשון (למרות שיש יחידות דוגמת השייטת וטיס שעושים מבחינם עצמאיים למועמדים) את המשימות כבר אמרתי פחות או יותר, ממש כאלה משימות חחברתיות שעושים בגיבושים כיתתיים בבית הספר או במחנה קיץ (בנוסף מביאים מנות קרב ועוד מספר פרטי מזון מצומצמים וצריך להכין ארוחת גורמה איתם, דרך לחסוך לצבא לבהיא למתגבשים אוכל נורמאלי...)
המשימות נערכות כל היום, בערב יש שאלון סוציומטרי (או משהו כזה) לבדיקה מה כל אחד בצוות חושב על כל אחד שאיתו... כל המתגבשים ישנים באותו לילה בבסיס (באוהלי צוות שהוקמו שם על החוף) בבוקר יש כזה אסיפה של כולם ומפקד הגיבוש מדבר ואומר בכלליות איך "כל האנשים שהגיעו היום הם אנשים איכותיים שיגיעו בצבא רחוק לנקודות מפתח ואם הם לא עברו את הגיבוש זה לא בגלל שהם לא טובים, אלא בגלל שיש אנשים שממש קצת יותר מתאימים ויש רק מספר מצומצם של מקומות שאפשר לאייש ושיהיה לכולם בהצלחה בהמשך דרכם" ואז הוא קורא בשמות של אלה שעברו וכל השאר עולים על האוטובוסים שמחכים להסיע אותם חזרה לתחנה המרכזית ביבנה בדרך הביתה...
אישית יצא לי טוב שלא עברתי, כי רציתי בכל זאת להיות לוחם ובאותה תקופה לא התאפשר לי, אבל יש לי חבר שעשה איתי את הגיבוש וכן עבר והוא מבסוט ממה שהוא עושה, לא שאני יודע או ממש מעוניין לדעת מה הוא עושה, לכן חשוב להשקיע ולהראות מנהיגות, חריצות, פיקחות ושאר תכונות טובים למיניהם על מנת לעבור, וכעקרון מגיעים לגיבוש הזה כ200 חבר'ה (אם זכרוני אינו מטעה אותי), לא זכור לי כמה עוברים את השלבים הראשון והשני...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:59

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר