21-04-2009, 19:13
|
|
|
חבר מתאריך: 21.10.07
|
|
יצאתי היום מגיבוש שייטת- התלבטות
היום יצאתי (יום שלישי מתוך ארבעה)
נאמר לנו תחילה שמגיע לנו גיבוש צנחנים, ולאחר מכן מפקד הגיבוש אמר בסוף לכמה ילדים ששאלו אותו שאנחנו באים לגיבוש ושמה עושים רק ראיון ומבחינתם זה כאילו שסיימנו את הגיבוש צנחנים.
בגיבוש הזה עקב פציעה קלה לא הצלחתי לעשות את הדברים בצורה טובה (מסעות ותיזוזים) אך בגיבוש הקודם דרך הגדנע הלך לי טוב, הגעתי עד ליום האחרון ולוועדות...
עכשיו בתאכלס אני יודע שבראיונות ההחלטה נופלת ברובה על פי התוצאות שלך מהגיבוש, לכן למרות שבתאכלס רק עצם ההגעה ליום השלישי בגיבוש שייטת זה יותר קשה מכל הגיבוש הצנחנים, אבל כמוני יש עוד 100 איש, ויהיו עוד יותר שיגיעו עד ליום האחרון ולא יעברו ויקבלו ראיון צנחנים.....
אז הבעיה שאני מפחד שבגלל שהלך לי חרא בגיבוש לא יקבלו אותי לצנחנים (זאת אומרת כמובן עם איתור דובדבן - חובה מבחינתי).
אז רציתי לשאול א' האם החשש שלי מוצדק....
ב', האם ניתן לוותר על הראיון ולעשות את הגיבוש הרגיל, אני לא רואה שום סיבה שאני לא יעבור אותו ומאמין בעצמי שאני יקבל גם איתור בעזרת השם......לדעתי הסיכויים שלי לקבל איתור דרך גיבוש גבוהים מאשר ראיון.....שמעתי משהו אבל שלא ניתן לעשות 2 גיבושים בחודש או משהו כזה, וגיבושי הצנחנים נגמרים עוד שבועיים פחות או יותר....אז יש לי אפשרות כזאת או לא?
|