22-04-2009, 01:35
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.04.07
|
|
כמעט כל המגיבים כאן הם אלה שהגיבו נגדי באשכול החמץ.. לכן, מתשולח (metooshelah), השנאה או האנטיות הייתה קיימת כבר ממזמן, אנו רק חושפים אותה מדי פעם.
דרך אגב, התלבטתי כבר מפתיחת האשכול אם לכתוב את התגובה הזאת.. האמת שכבר ערכתי ומחקתי אותה ואז שלחתי אותה שוב, אבל התגובה שלך (למעלה) היא זאת שדחפה אותי לחשוף את המניע.. זאת הייתה טעות אני מניח.
לכל שאר המגיבים, אין צורך בהתלהמות.. לא ברצוני להפוך את זה לדיון חדש ומייגע. הרי לא חידשתי פה כלום מאז האשכול הקודם (הרי ידוע לכם שאני רואה את חוסר הכבוד שמפגינים סוחרי החמץ בפסח כלפי הדתיים ככל חוסר כבוד משווע אחר). לכן , באמת שאין צורך לפתוח דיון חדש וההתייחסות היחידה צריכה להיות כלפי שאלת הפתיחה של האשכול.
MIG29, פרופיל 21 קטן עליך.. אם תחליט לעשות ברית מילה זה עוד יהיה פחות. אידיוט.
CHRIS MARTIN: Coldplay is for people with great taste, intelligence, incredible good lookingness, talent, ability, success, grabbing of life. Coldplay's for people who know what life's about. They're always entertaining. Delightful to talk to. Sweet, charming, incredibly good in bed. Virile. They have incredible success with girls, or boys, or both. They're generally just the world's best citizens.. Maybe I'm biased, but I'm definitely right
נערך לאחרונה ע"י dani90 בתאריך 22-04-2009 בשעה 01:41.
|