09-04-2009, 14:42
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.09.06
|
|
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "אין לי ספק שאתה 'יצרן' בערך כמו ששחרורו של ברגותי יביא שלום..."
עם כל הכבוד, ויש כבוד, אתה מזניח פרט חשוב אחד.
אותם "צדיקים" תושבי בת עין החליטו שלא נאה להם להתפלל בשטחם ונכנסו לשטח של כפר סמוך, שם, על אדמתם של אחרים הם קיימו את תפילתם.
אם מישהו פולש לחצר ביתי, לצורך תפילה או לכל צורך אחר, זכותי המלאה לפנות אותו משם (אני הייתי קורא למשטרה, אבל אני לא בטוח מה תהיה תגובת המשטרה אם תתקבל תלונה על מתנחלים מסיגי גבול מאותו כפר). ואם אותו פולש מרגיש כי קיימת "סכנה לחייו" עקב ניסיוני לגרשו וישלוף נשק (במקום לצאת מחצרי ולחזור לביתו) - אני אירה על מנת להרוג.
Better be trialed by twelve then carried by six
הרוצח שרצח ילד במכות גרזן בבת עין - דינו מוות, ולי זה לא משנה אם זה ילד יהודי, ערבי או אמריקאי.
אבל ההתנהלות של תושבי בת עין מעידה על יותר מחשש שהם באו לבצע פרובוקציה - אלא אם כן מישהו פה ינסה לטעון שאת תפילת החמה ניתן להתפלל רק על אדמות ערבים מבלי ליידע אותם מראש...
|