01-04-2009, 00:21
|
|
|
חבר מתאריך: 07.06.03
|
|
לרגל חופש פסח - טורניר פיפא 2009!
אוקי, מאחר ויש לי את הזמן לעקוב סוף סוף כמו שצריך אחרי הפורום, אפשר להתחיל את הטורניר. אם הכל ילך כמו שצריך, אין מניעה שיהיו טורנירים גם במשחקים אחרים.
החוקים:
מהיום ועד ה12.4, ניתן להירשם לטורניר. כל גולש שמעוניין להשתתף צריך להגיב באשכול עם הקבוצה שהוא רוצה לשחק איתה, מסנג'ר ו/או איסיקיו.
שימו לב: חלוקת הקבוצות היא ע"פ ראשון בוחר ראשון מקבל! כ"כ - כרגע, מספר מקס' למשתתפים הוא 16. בכל פעם שיצטרפו עוד 2 שחקנים (עד תאריך סיום ההרשמה) מספר המשתתפים יעלה.
כל משחק יערך בשעה 19:00 בערב, אם מישהו נתקל בבעיה - לפנות אלי בה"פ.
אורך כל משחק 6 דקות, במהירות רגילה.
הטורניר יתנהל על פי שיטת הבתים, כאשר תנאי לניצחון במשחק הוא הסכמת השחקנים (במקרה הטוב) או תמונת מסך (במקרה שיש ריב).
על כל שחקן לוודא שהוא זמין כשעה לפני תחילת המשחק. שחקן שלא יופיע למשחק יפסיד.
כמו כן שחקן שיצא באמצע משחק מפסיד. במקרה של תקלת חיבור, יש עד 5 דק, לחזור למשחק, וההארכה היא כמספר הדקות שהופסדו מהמשחק.
אם משהו רואה שחסר משהו או שצריך לשנות משהו - הוא מוזמן להאיר את עיני.
אגב, אני צריך מישהו נוסף בשביל לנהל את הטורניר - מישהו מתנדב?
למי שהגיב (פוזפוז ואלגוריתם) מחקתי ת'תגובות כדי לשמור על האשכול מסודר. אני מבקש שתגובות באשכול יהיו קשורות לנושא בשביל הסדר.
נ.ב: אם תהיה דרישה, הטורניר ישונה לטורניר PES, אבל ממה שאני מכיר, FIFA יותר פשוט.
עריכה: עקב היענות נמוכה, תאריך גמר ההרשמה מועבר ל14.4
יש המון צפיות לאשכול, אך היענות נמוכה למדי. לא דרוש הרבה, רק להתקין פיפ"א. אני מניח שאני לא צריך לאמר את זה, אך היענות נמוכה משליכה על דברים עתידיים.
נערך לאחרונה ע"י metooshelah בתאריך 12-04-2009 בשעה 03:07.
|