לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-03-2009, 07:49
  refo refo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.04
שאלה כרטיס רשת שנעלם וחוזר

שלום,

בשבועיים האחרונים קורה לפעמים שכרטיס הרשת שלי פתאום הופך להיות unplugged ומתחבר תוך שניה שוב, יש לציין שהוא חוטי !! והנתב בסדר גמור, שאר בני הבית מתפקדים בלי בעיה.

בתחילת השבוע פתאום גיליתי שאין אני באמת מחובר, כלומר icon כרטיס הרשת מופיע למטה בtaskbar אך אני לא באמת מחובר(אין פינג לנתב) בזמן ששאר הבית כן עובד.
ניסיתי לעשות הכל, לגרום לזה לעבוד.. לא הלך אז כיביתי את המחשב מתוך חשיבה שזה אולי אולי יעזור, וכשהפעלתי מחדש - התקן כרטיס הרשת כבר לא היה קיים, המחשב לא זיהה את החומרה שלו בכלל, ולא מצא אותו גם כשחיפשתי... משהו מוזר. עשיתי restart והנה שוב הוא הופיע, והנה עברו כמה ימים ושוב אותו המקרה, רק שהפעם restart לא ממש עוזר. הכנסתי כרטיס רשת אלחוטי במקום בנתים ובאתי להגדיר את אותו ה IP אך ה windows טוען שיש כרטיס רשת שמוגדר עם ה ip הזה אך הוא בילתי נראה מכיוון שהוא אינו מחובר פיזית למחשב (בטח שכן...), הסרתי דרייברים התקנתי מחדש(על ריק..) מה לא ... וכלום, לא מזהה ... יש לציין שזה כרטיס רשת Ob board ושהכבל בתוכו המנורה הינה בירוק למרות שהוא בכלל לא מזהה את הכרטיס...

מישהו מכיר ? נתקלתם ?
בתודה מראש, מצטער על החפירה !
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:26

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר