18-03-2009, 17:12
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
מעניין איך הציבור אינו מפנים שזה נכון גם בהקשר הרוצחים הפלסטינים.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "YNET: חשד כי אחים פדופילים ששוחררו ממעצר לפני שבועיים - שבו ותקפו ילדים"
שאם ישוחררו רוצחי החמאס הם שוב יטילו גופות ואימה ברחובותינו, שאם ישוחרר ימ"ש מרואן ברגותי - הוא ישוב לרצוח, כי על כך כוחו ועל כך גאוותו?
אין בליבי דבר על משפחת שליט. לו הייתי אני נעם שליט הרי שהייתי מציע לשחרר 9000 איש, מוכן לרוקן את בתי הסוהר כליל ממחבלים והעיקר שגלעד יחזור הביתה. כך מתנהג אב נורמלי.
אני בא בטענות לתקשורת שמנהלת קמפיין יזום כדי להפעיל לחץ לאשר את העסקה המטורפת הזאת. הם איבדו לחלוטין את הרסן ואת הבלמים, והגדיל לעשות לפני כמה ימים "מעריב" המתמוטט כשהציג את פונט גלעד שליט וכתב מכתב לממשלה ולעם בשמו, מסחטת דמעות של ממש שמזינה את האגו הנפוח של החמאס וגורמת לו לדרוש עוד ועוד מחבלים נוסף על האלפים שגם אותם איננו יכולים להרשות לעצמנו לשחרר.
מנהיג אמיתי, לא כמו אולמרט שהוא מנהיג שמתעניין לא רק בעצמו. מנהיג אמיתי היה שולל עסקה כזאת על הסף מלכתחילה והיה מבין שחובתו לבטחונם של אזרחי מדינת ישראל עולה על חובתו לדאוג לשחרור שליט ולכן היה מחפש דרך אחרת לשחרורו כפי שעשינו בעבר (ע"ע מבצע אנטבה)
שחרור מחבלים תמורת חטופינו? רק ביחס של 1 ל- 1 וגם זה כשאין ברירה אחרת.
לו היה נוהג מנהיג ישראלי בגישה כזאת, היה יורד מחיר שחרורו של שליט והערבים היו מפנימים שאין טעם בחטיפות עתידיות. אבל כאמור - הימינו אין מלך בישראל ואיש הישר בעיני התקשורת יעשה.
|