18-03-2009, 11:37
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.10.06
|
|
ומשהו שאני רוצה להוסיף שכבר ענו לך - אתה לא יודע אם נכשלת במכונה!
זה של הצלחת להרכיב בתום הזמן לא אומר שבגלל זה נכשלת, לי למשל היו בעיות עם ההרכבה ובכלל לא ניסיתי לזכור איפה כל החלקים כמו שאחרים עשו,
מיד קיבלתי ופירקתי והרכבתי ללא כל ניסיון לזכור היכן החלקים אלא רק לחשוב ולנסות להבין מה תפקיד כל חלק במעגל ולמה הוא שם,
בקיצור - הלך לי גרוע ובקושי משהו היה מורכב שלא לדבר על הקפיצים שלא ידעתי מה עושים איתם,
הפלא ופלא - עברתי צוות אוויר למרות שהלך לי מאוד גרוע [כמובן אם הם בודקים את יכולת הבניה שלנו].
כנראה שהם לא בודקים את יכולת הבניה של המעגל אלא שמעתי פעם היכנשהו שהם מודדים את יכולת הריכוז וההשפעה על הנבחן כאשר הוא תחת לחץ של זמנים או משהו כזה.
בכל מקרה, לסיכומו של עניין, אתה לא יכול לדעת אם נכשלת במכונה ומהי הסיבה המדוייקת,
אם כל כך חשוב לך להגיע לקורס טייס אזי אין לך זמן לבבז ובטח לא לשאול שאלות תם - היית אמור מיד להתקשר ללשכת גיוס ולשאול מהי הפרוצדורה לשליחת ערעור,
בין אם זה הצמדת ציונים ו\או המצלמה ממורה אל מכתב בו אתה מבקש ערעור.
רק משהו שאני לא מבין - למה עשית את הבחינות אם היית חולה?
אצלנו נאמר שאם מישהו חולה אז שיודיע וישחררו אותו לבית ויזמנו אותו פעם אחרת, אם אמרו את זה ובכל זאת הסכמת לעשות אז הסיכויים שלך רק פוחתים.
ובכל זאת - אסור לך לוותר ואתה חייב לשלוח פקסים עוד ועוד, לפחות זה דבר שמישהו שמאוד רוצה להגיע לקורס טייס יעשה.
בהצלחה.