12-03-2009, 20:36
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.08
|
|
אתה יודע איך אפשר לחיות בצורה רגועה ונבונה בעולם המטורף הזה?
לא לקחת שום דבר בצורה רצינית מדי אך עם זאת לא לשלול שום דבר על הסף! אז כן אתה אולי צודק
ציטוט:
במקור נכתב על ידי stoned
אם אתה מתכנן הכל על פי נקודת הקיצון השלילית אתה במהרה תמצא את עצמך:
א) פוסל הרבה אובייקטים מועילים בגלל החשש שבתנאים מסוימים, אבסורדיים כמעט, הם עלולים להזיק.
ב) מוצא את עצמך בתפקיד הנער שצעק זאב. אם תזעק על כל דבר, בסופו של דבר יפסיקו לקחת אותך ברצינות, ואחרי שיקרה מה שיקרה, אולי תרגיש טוב עם עצמך שצפית את זה מגיע, אבל נכשלת במשימה למנוע זאת.
ג) החיים הרבה יותר מרירים בצורת החיים הנ"ל.
|
א) אני לא פוסל שום דבר ידידי, אני בא מהתחום הטכנולוגי, יודע בדיוק איזה מכשירים וגאדג'טים משמשים למה,
מה הם מסוגלים לעשות לטובת המשתמש ומה החסרונות שלהם שיכולים לשמש לרעת המשתמש.
ב) מי אמר לך שאני צועק? אדם ששומר על איפוק לא צועק שום דבר כי הוא מגלה מהר מאוד שהעדר
שסובב אותו תמים, יהיר ולעיתים גם טיפש, אז למה לצעוק אם אין מי שישקשיב? לפחות כאן בפורום
ישנם אנשים לעיניין, כאלו שפקחו את העיניים ואמרו לעצמם בשלב מסויים בחיים 'אוקי STOP,
הגענו למצב שהכל נוח והכל נגיש אבל עדיין החיים לא מושלמים, מדוע? משהו לא בסדר פה!'
ואז הם פקחו עיניים וכל אחד נמצא כאן מסיבה אישית שלו! אין כאן מה לצעוק זאב סתם, שום דבר כאן לא סתם! מה שסתם - ננעל! אנחנו לא בשוק הכרמל פה.
ג) הרשה לי להבטיח לך שכשאתה ספקן, חשדן, סקפטי ומצד שני גם שקול, מאופק ועם ראש פתוח
אז אתה תגלה שהחיים הם באמת דבר יפה אך לא מושלם כי יש מי שמציב לנו מכשולים!
אז אני לא אגיד לך איך לחיות אבל אתה לא יכול לחיות לפי דרך התנהגות אחת, אתה חייב להיות
גם האור האדום ברמזור וגם האור הירוק! אז זכותך לשלול הכל ולקרוא לזה קונספירציות ודרך
חיים מרירה, זכותך גם לזלזל בזה, זכותי לעומת זאת גם לנקוט את עמדתך אך מצד שני גם לשלול
את העמדה הזו, כי כאיש שבא מהתחום מצד אחד אני מבין ומתלהב מזה, מצד שני אני מודע לסכנות!
אז אני יכול לשתוק ולנצל את החסרונות האלו כדי לפגוע באחרים, אבל לא אני לא כזה במקום זה
אני דואג לאחרים ומצפה שגם הם יפקחו עיניים ויראו את הצד השני במקום להתמסר לידיים של
מישהו לא מוכר ולבטוח בו שהשירות יהיה על הצד הטוב ביותר עם 0 אחוזי סיכון!
אז לעיתים יש צורך בסוג של 'אבירים' שיפקחו עיניים לציבור.
|