06-02-2009, 07:11
|
|
|
חבר מתאריך: 25.10.04
|
|
למי אתה מצביע - מאמר של בן דרור ימיני מעריב 6 בפברואר 2009
אני מצטט: המפלגה שלי, הייתה תומכת בפנוי מאחזים, בצימצום הכיבוש. אבל לא בהפסקת הכיבוש, עד להודעה חדשה, אין אפשרות לוותר, לא על גב ההר ולא על בקעת הירדן. ( הערה שלי : עד להשגת שלום מלא - לא רק עם הפלסטינאים אלא גם עם ארצות ערב האחרות, נצמודות לגבולותינו ואף הרחוקות יותר המצויות באזורנו).
אני מצטט: המפלגה שלי לא הייתה מחכה ליוזמות שלום ערביות, אלא יוצאת ביוזמת שלום, להוביל ולא להגרר........ אם כבר יש יוזמות, להגיד כן לכל יוזמה, אבל עם תנאים ברורים.
אני מצטט: המפלגה שלי הייתה מתחייבת להתנות כל סיוע ממלכתי בלימודי ליבה (הערה שלי: מחנכת את הנוער לקראת היכולת והרצון לתרומה יצרנית ומונעת יצירתם של "עלוקות" חדשות החיות על חשבון אלו שרכשו ידע ויכולת השתכרות ראויה)
אני מצטט: המפלגה שלי הייתה מחייבת שרות לאומי (הערה שלי: שירות לאומי חובה לכל, שמשכו כמשך השרות הצבאי)
אני מצטט: המפלגה שלי הייתה מקימה בית משפט לחוקה (הערה שלי: המפלגה שלי לא הייתה עושה זאת. המפלגה שלי הייתה פועלת למען קיומה של חוקה במדינת ישראל, באופן שהבג"צ יוכל לפעול לאורה)
אני מצטט:המפלגה שלי הייתה מעלה את אחוז החסימה ופועלת לשנוי שיטת השלטון (הערה שלי: משנה את שיטת הבחירות ונותנת מקל רב יותר לאזורים שיבחרו את נציגיהם)
אני מצטט:המפלגה שלי הייתה אוסרת על חקירות נגד ראש הממשלה (הערה שלי: אודות מעשים שנעשו טרם הבחרו כראש ממשלה. כל מי שמצהיר, על כוונתו להיות ראש ממשלה - חייב לעבור שמוע מלא, תוך כדי מתן אפשרות, לכל מי שקיים מידע בידיו, להעבירם ליועץ המשפטי לממשלה לקראת השמוע. שמוע חייב לעבור כל שר העומד להתמנות בממשלה - ללא שמוע ואישור מתאים אין מנוי.)
המאמר מהווה תקציר לדעותי, שלא אחת הבעתי אותן במכתבי לאורך השנים בפורום זה.
|