אני בטוח שהרוב כאן זוכר את ace of base, אחת הלהקות היותר טובות של שנות ה 90 הטובות.
ערב אחד הייתי בלי תעסוקה ובאמת שלא מצאתי מה לעשות אז התחלתי לשמוע מוזיקה ב Youtube.
אחרי חיפושים אחר שירים שונים הגעתי לשירים של שנות ה90 בסופו של דבר ואז ל ace of base.
זה היה פעם: wheel of fortune
או cruel summer לדוגמא:
זה היום קישור, השגתי את האלבום החדש שלהם. (לא משנה מאיפה)
מרגישים את ההבדל?
פשוט כואב הלב. הם מחזרו את הלהיטים שלהם בצורה ממש לא יפה פשוט. הביצועים של שנות ה 90 עדיפים.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
אל תבנה על זה שזה AOB המקוריים.
היום לך תדע עם כל הרמיקסים והקאברים, מה אורגינל ומה לא.
ובתור חובב מוזיקה אלקטרונית ומוזיקה קצבית - הביצוע הזה באמת לא וואו, וגם לא ברוח האלקטרו העכשווית.
חסרים המון אלמנטים והמיקס עצמו ממש יבש.
הם המקוריים רק שינו את סיגנון השירה שלהם ואם אני לא טועה חסרה זמרת מהלהקה המקורית הבלונדה. לא נכנסת לאתר אני רואה.
יש שם ביצוע מחובר של כמה שירים ישנים עם ביצוע חדש. האלבום שלהם החדש עם הלהיטים מהעבר עם ביציעים חדשים זה הפרומו שיש באתר.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google