21-01-2009, 23:56
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.07.08
|
|
האמתי אני לא ממש סקרן,
ציטוט:
במקור נכתב על ידי YHS
לסיכום, כדי שניתן יהיה לישון בלילה - באזור הזה ככל הנראה רק חיל האוויר טס, בשל הקירבה לגבול. המטוס יכול להיות בואינג של חיל האוויר (שצבוע בהיר), אם בזווית בה ראית אותו לא שמת לב שיש ארבעה מנועים או מטוס צופית, שהוא קטן יותר, ואולי לא הערכת נכון את גודלו. יכול גם היה להיות שחף, אבל הוא מטוס קטן (כמו צופית) ועם מנועים בזנב.
נראה לי שליותר מכך אין אפשרות להגיע ואני מקווה שסקרנותך סופקה.
|
רק אתייחס למספר נקודות:
1.לא מדובר בבואינג.
2.מדובר במטוס עם 2מנועים קדמיים (אחד על כל כנף).
3.לא מדובר בצופית או שחף (לא היה לו מנועים בזנב).
*אני חיי כבר למעלה מ23 שנה באיזור נהריה (שבי ציון), מעולם, (לפחות לא ב23 שנה האחרונות), יצא לי להבחין במטוס כזה שטס בגובה כזה, ובנתיב אווירי כזה.
אציין גם כי רעש המנועים נשמע היטב, וגרם ללא מעט אנשים להסתכל על המטוס, כמו כן אומר שלא זיהיתי שום סמל של חיה"א על המטוס.
ושוב, בחרתי לפרסם את המידע מכיוון שחשבתי שזה יעננין פה מישהו, מבחינתי שהמטוסים האלה יטוסו כל היום מעל נהריה, זה לא ממש מזיז לי.
"הארץ שלנו איננה רק מדינת ישראל אלא כל מרחב הסהר הפורה. אבות אבותינו אינם רק אברהם יצחק ויעקב אלא כל יושבי ארץ הקדם - הישראלים, הכנענים והפיניקים - כולם שייכים לאומה העברית. אנחנו העברים הננו איפוא צאצאים לאומה העברית הגדולה שהמציאה את האלף בית, שהקימה ציים אדירים ובנתה אימפריה בכל אגן הים התיכון. אנחנו הבאנו את התרבות לאירופה ופילי מצביאנו הגדול חניבעל, איש קרתגו, עברו את האלפים ואיימו למוטט את רומא."
|