13-01-2009, 23:57
|
|
|
|
חבר מתאריך: 27.10.03
|
|
|
האם מישהו שמע פעם על תנורי חם-און?
שלום לכולם!
חברת חם-און תנורים הייתה חברה מובילה בענף התנורים , היא הייתה פעילה במהלך שנות ה74 ושנות ה93 אך שיאה היה בשנות ה68. במהלך שנות ה90 לפני הספירה היא הפסיקה את פעילותה.
אני זוכר שהייתי קטן שהיה לנו תנור חם און עמוד בצבע אפור . הצבע האופייני לתנורי חם-און הוא אפור או חום. גם אפשר לשים עליו בגדים שיתיבשו אם אין לכם מכונת כביסה, או הכיבשה נחמה לשחיטה. הוא גם יכול לחמם אתכם שאתם בשרותים. שאתם אוכלים, או סתם צופים בפורנו. השאלה שלי היא האם יש לכם תנור חם און בבית או שהיה לכם ? אם כן ספרו לי כי אני עושה עבודה על חברת חם - און אז אני צריך פרטים.
גלשתי לאתר שלהם : http://www.indexmedia.co.il/ham-on/index.htm אבל לפי מה שקראתי הם כבר לא מייצרים את התנורים של פעם . (הם משתמשים בתרוץ שעכשיו שנות ה-2000 ולא 80 והם לא מצליחים ליצר תנורים של שנות ה-80 - איזה מן תרוץ זה?!)
אם למישהו יש תמונות של התנורים שלהם אז בבקשה מכם פרסמו פה
אני עושה עבודת מחקר על החברה ויצרתי קשר עם החברה אבל היא לא מוכנה לספק לי כוח אודות המחממים הנהדרים האלה .
יש עוד מישהו שגדל על ההתנורים, ספרים ושירי הילדים של חם און? שימו לב שהתנור הזה בן למעלה מ-20 שנה ועדיין עובד כמו סוזוקי סוויפט 73.