א. ודאי שדיברת על אוהדי בית"ר כדוגמא. אתה מוכן לכל מעשה גזענות, ובלבד שיהיה מכוון כנגד קבוצות
אנשים שהרוב בהן חושב אחרת ממך. השימוש המופרז שלך במילה "התלהמות", לא תורם לעובדה
שאין דבר מאחורי שימוש זה, מלבד הנטייה כרנונית שלך לתבוע סתימת פיות לכל הלא-שלומיסטים...
את אגדות שירי הדו-קיום של חד"ש כדאי שתשמור לכנסים עם אנשים מחו"ל. אני מכיר "שירי דו-קיום"
וליד חלקם נשמעים אפילו השירים של החבר'ה שלך על איתן טייב, כמו שירי ערש לילדים...
אתה חייב להיגמל מהנטייה לשקר במקומות שבהם קל לתפוס אותך...
אז כנראה שאתה לא מכיר את המושגים, או שלא התייחסת לדברים. בהפגנה המדוברת היו אוהדי ביתר עם כובעים צעיפים דגלים ודגלנים. אני התייחסתי להתנהגות פה בפורום כהתנהגות ביציע אוהדי בית"ר, ואתה פתאום הופך אותם לקבוצת מעצבי בגדים ופואטיקנים שבריריים. צא כבר מראש הכדורגל, לא רציתי להשמיץ את בית"ר אלא אתה הכותבים פה בפורום. עוד לא קלטת את זה הא ?
איתן טייב, נינט טייב, מה הם קשורים בכלל לויכוח הזה ?
החזרה שלך על המילה שקר ושקרן מזמן עברה את גבול השקר הטוב. אחזור: אני דיברתי על הפגנה אחת, בשבוע שעבר, שירי מוות לערבים לעומת שירי דו קיום של חד"ש. אתה היית או אני הייתי שם ? מספיר עם הש.ק.ר. המעיק הזה.
ב. אני שמח שאתה זוכר לי את ההגדרה שלי לאוטופיה. אצלך הרוצחים רוקדים ברחובות אחרי ששוחררו
מהכלא, לתדמהת קרובי קרבנותיהם (לא פירטת מה יעשו הרוצחים לקרבנות, אבל אם כבר אתה נוטל על עצמך פרשנות מרחיבה של האוטופיה שלי, אני אתן פרשנות לאוטופויה שלך, ואציין שאצלך כנראה קרובי הקרבנות כבר חוסלו, כיוון שנוכחותם העכירה את אווירת השלום נפלא. זה גם עולה בקנה אחד
עם תאוות סתימת הפיות שלך, והבוז המוחלט שלך לחיי אדם, ובלבד שמדובר ביהודים).
יוו, כמו לדבר עם רובוט.
אוטופיה, מילה תאורטית.
אין רוצחים.
אין בתי כלא.
הכל טוב.
גן עדן
אין שוטרים.
אבל יש מגהצים לגהץ את הבגדים.
ואצלך הם נעוצים בגבם של אנשים.
מדובר בהגדרה תאורטית לעולם מושלם. לא תוכל להתחמק מזה. אתה חושב על רוצחים גם במקום בו אין כלי נשק. על זה פעם מזמן שאלתי אותך האם אתה ישן עם הקסדה עד היום. אתה חייב לתקוף מישהו אחרת אתה מרגיש מופסד. זו נקודת הטורפה/חולשה שלך.
ג. אתה ב-ח-ר-ת את הכינוי שלך מתי שלא בחרת אותו, והסיבה היחידה לבחירתו היא מגלומאניה.
רק אדם שטוף הערצה עצמית יכול לספר על "לידת" כינוי שהוא בחר... אתה חייב להבין שזה שאתה
קורא לעצמך מצפון, ממש ממש לא עושה אותך למצפון - זה אילו לא עושה אותך למצפוניסט (זה לא
בהכרח אומר שאינך מצפוניסט, אבל ההתנהגות שלך הגדירה כנאטי מצפוניסט, כך שאפילו שם אתה
לא נמצא...).
OK, נותן ציונים לכינויים. כמה נמוך תרד ?
ציון התאריך הוא ציון הוותק, אבל אתה תמצא כל מילה לנסות ללגלג על מישהו.
אז תפאדאל, גם הבדיחה הבאה על חשבוני
ד. החד צדדיות היחידה שקיימת אצלי היא בין רוצחים ונרצחים. אני אמנם מאוד מתפעל מהיכולת
שלך להיות נייטרלי בין רוצח לבין קרבנו שותת הדם (ועוד לשבח עצמך על נייטרליות אנטי-מוסרית
זו), אבל המוסר מחייב לתמוך בנרצח ולא לעמוד באמצע, כפי שאתה רוצה.
אתה מחרף ומגדף ללא הרף, והתבכיינותיך על "יחס לא מאוזן" כלפיך, הן אפילו לא בדיחה. סותם פיות
כרוני מסוגך נהנה כאן מחופש ביטוי שחבריך בחד"ש לא היו חולמים לתת לאיש, ואתה ממשיך לייבב
כאילו יש עלינו ח-ו-ב-ה ךא רק להמשיך לאפשר להשפריץ את דברי ההגנה שלך על המחבלים, על
גם לסתום את פיותיהם של אלה שמעזים לריב איתך כשאתה מקלל אותם...
אתה תצטרך לחיות עם זה שכל שהאתר הזה קיים במתכונתו הנוכחית, חופש הביטוי העצום שאתה
נהנה ממנו כאן, יהיה מנת חלקם גם של מי שמעזים לתמוך בקרבנות ולא במחבלים...
כן כן , שמענו עליך.
אתה הרי הנהגת את האספסוף, וחוסר היכולת שלך להודות מהדהד ויהדהד. סותם פיות, חופש ביטוי, מקסימום חופש הגינוי. אתה חוזר לאותו שקר של פעם שהתחננתי שתראה לי איפה מתקיימים התנאים שאתה מאשים אותי בהם וכמובן שגם אז התפתלת. אז למה כותב מוכשר צריך לשקר במקום להציג עובדות ? גם ככה אתה זוכה לתמיכה והערצה, אז למה להוסיף על זה דברי מרמה ? למרות שפעם אמרת שתשתדל להמנע מויכוחים שכאלה אתה זה שהתחיל אותו עם נמה אישית. אני כל הזמן שמרתי על דיבור אל הרב, ושוב כהרגלך, באת לבטל את הכותב בשביל לבטל את דבריו, ופתחנו באותו ויכוח שחוזר על עצמו כבר שנים. אין בעיה רק על תצטדק. תגיד שאתה נהנה להתכתש איתי ולא משנה על מה, העיקר לנסות להשפיל להשפיל......
אין אלי טיפת סלחנות מעבר לכותבים אחרים וטוב שכך, להציג זו אחרת זה פשוט שקר והתלהמות (ש.ק.ר - ל.ה.מ. השתמתשי בשני הפעלים החביבים עלייך, תחייב את הכרטיס שלי)
ה. ודאי, לא אתה. שוב אתה משקר בצורה מטופשת כאשר בהודעה הקודמת כתבת בדיוק את המלים
הללו.
ושוב, שוב, שוב, שוב השקר הזה.
השתמשתי פעם אחת, במילה אחת, כל הפורום מלא וממולא בהזוייים, לא שפויים, מוות, מחבלים, בוגדים. אז השתמשתי במילים שמופנות לעבר צד אחד כנגד הצד השני.
לא כל דבר הוא שקר, אתה פועל כאילו אתה התרגום של GOOGLE, מתרגם מילה במילה ולא מתייחס לכלל הפיסקה.
החזרה שלך על המילה משקר, כאשר אתה בעצמך משקר לא מעט, לא מוסיפה רק מטרידה.
ו. התייחהתי לכל מילה בדברי הבלע שלך, אותם הגדרת בשם המכובד "הודעה".
טוב באמת די.
זה מה שכתבתי, פנייה לרבים. הצגת מהות הויכוח.
איך מכאן התגלגלנו לויכוח השבלוני רק לך הפתרונים.
דיבור על כולם, הצגת המצב כמות שהוא, בידוד הויכוח, אבל אצלל זו היתה הזדמנות פז להכות בכותב.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי מצפון
הכל מתחיל כאשר כותב מביע את הכאב שלו מהתמונות הקשות שמגיעות מעזה.
כל הכותבים האלה (אפילו אני) לא כתבו דבר כנגד המבצע, רק הביעו טיפת אנושיות וחמלה כלפי תמונות אכזריות של ילדים מתים, מפוזרים ברחובות.
ולא, מה לעשות, ואיזה מזל, בישראל אין תמונות כאלה.
בישראל אין עשרות תינוקות מתים, בישראל אין עשרות יתומים חדשים.
אני מדבר על ההווה ולא על העתיד, ועל מה יכול לקרות אם חו"ו וכיו"ב וכו' וכו' וכו'
זה המצב. עצוב, כואב, מותר להגיד שזה נוגע ללב.
אבל כאן בפורום כולם קשוחים, ומייד קופצים על אותו כותב כאילו הוא מעדיף ילדים פלשתינאים על פני ילדים ישראלים.
הויכוח הוא לא על שום דבר אחר.
לא על מטרות המלחמה.
לא על מטרות אזרחיות - שא-ף אחד לא אמר שהילדים היו מטרות מלכתחילה.
כולם ציינו שהם מבינים שזה המצב.
כולם מבינים שזה אכן המצב.
רוצים לירות במחבל ימח שמו ופוגעים גם בבני משפחות והשכנים וסתם עוברי אורח תמימים.
לא קראתי יותר מדי קריאות אם בכלל לנצור את האש בגלל זה.
כולם מחפשים להגיע להכרעה כלשהי.
כולם תומכים בממשלה.
אבל לעזאזל, מה יש אם תזילו דמעה, אחת, מסכנה. ילדים בני 3 ערופי איברים מתגוללים ימים במתחת להריסות של בתים. ילדים בני 4 רואים את כל משפחתם נרמסת מול עיניהם.
מה הם חטאו ?
מה הם עשו ?
|
ORI, הויכוח הוא רק על זה ולא עם שום דבר אחר.
ז. אני מניח שבעיניך זו הפגנה של חוש ההומור המפורסם שלך. אני חושב שבפעם הבאה תחכה
לשמעון מזרחי בשדה דוב ותנסה לשרוף לו את האוטו, כמו שעשו כמה מהחבר'ה שלך. אפשר גם
לנסות לחלל את קברם של הורי חולדאי, כפי שעשו כמה חבר'ה אחרים שלך, בזמן שאתה היית עסוק
בהמשצות גזעניות נגד אוהדי בית"ר...
זה כבר גועל נפש דוחה ומגעיל ומוגזם.
להאשים אותי בכוונות לשרוף את האוטו של שמעון מזרחי בגלל שציטטתי שיר של אוהדים ?
כמה נמוך תרד ? על זה, בלי קשר לכל שאר הדברים שאמרת עד היום אתה צריך להתבייש.
אינני אוהד של הפועל כמו שאתה חושב, אינני כותב שירים, אינני שורף קברים ואנשים, ואתה פשוט חרגת מגבולות הטעם הטוב.
פה חשפת את חוסר היכולת שלך לשלוט בדבריך.
זו כבר ממש האשמה שלך ממש, לשייך אותי לקבוצת ביריונים, בגלל שיר של אוהדים ???
באמת שאין לך חוש הומר. יש בך חוש שנאה וקנאה תמוה.
כותב אחר היה מוזהר על ייחוס הכוונות האלה.