09-01-2009, 12:45
|
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
|
|
במסך שלך, שגם לי יש אחד כזה, אגב (מסך נחמד, כמובן שאינו משתווה ל Dell 2407WFP שעליו אני כותב כעת), למיטב ידיעתי, חייבים לעבוד ב 1920x1200, אחרת המסך ינג'ז כל שתי דקות. לא זוכר איפה קראתי את העובדה הנ"ל באינטרנט. אותו אחד שאמר את זה, אמר שהוא פנה ליבואן סמסונג בישראל (חיון), ושאל אותם מה אפשר לעשות בנידון, והם אמרו שאין פתרון. לזה אני קורא "מהנדסים מטומטמים". (כשהכוונה, כמובן, לדביל בסמסונג שהחליט שהמסך יקפוץ כל שתי דקות...)
תרגום השורה שלך הוא כלהלן:
אזהרה חשובה: אם תערוך קובץ זה, כנראה שהמחשב שלך יתפוצץ. חברך, צייר השלטים ברזולוציה גבוהה.
אני בעצמי לא מבין מה הקשר לשלטים - אולי במשחק יש שלטים (לא מכיר את המשחק, את התשובה שלי אלייך נתתי על סמך חיפוש פשוט בגוגל...).
ייתכן גם ש Sign פירושו חתימה, ולא שלט, אבל חתימה לא מציירים אלא כותבים/משרטטים, ולכן לפי ההקשר לדעתי זה שלט.
בכל מקרה, לא סביר שהמחשב שלך יתפוצץ... בד"כ הערות מצחיקות כאלה של מתכנתים מנסות להגיד לקורא ש"עזוב אותך ואל תגע בזה, כי לא יצא מזה כלום, וסביר להניח שהתוכנה לא תעבוד..."
עריכה: מצאתי היכן קראתי את זה: http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=715345 (התגובה של Ziv)
נערך לאחרונה ע"י שימי בתאריך 09-01-2009 בשעה 13:00.
סיבה: הוספת פרטים
|