19-12-2008, 09:21
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,305
|
|
עוד קיצור דרך (רק לעצלנים או לחסרי סבלנות)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "עוגת פרורים של הגב' ישראלהלה היפהפהפיה:"
במקום בצק פריך, ואפיה ופירור וכו', רפד את התבנית בביסקויטים מסוג "פטי-בר" (רגילים או בטעם שוקו), ולציפוי, למי שלא שם פירות יער, אגוזי מלך, אגוזי ברזיל, פירות יבשים, ריבת אוכמניות, קליפות תפוזים מסוכרות או שוקולד - שימו פירורי ביסקויטים. הרבה יותר מהיר, וטעים לא פחות. הערה - בכל זאת יש לתת לעוגה לעמוד כמה שעות במקרר, כדי שהביסקויטים יספגו לחות, כי אחרת אי אפשר לחתוך אותם. קיצור דרך לזה: הרטבתם בחלב, או בברנדי (!), לפני מילוי המלית.
נערך לאחרונה ע"י DZZ בתאריך 19-12-2008 בשעה 09:25.
|