07-12-2008, 15:44
|
|
|
חבר מתאריך: 25.06.06
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי oplo שמתחילה ב "האם למישהו פה, היה נסיון בעבודה בשגרירות ארה"ב בת"א?"
חבר טוב שלי התחיל לעבוד שם לפני כמה שבועות אז אני אגיד לך מה שהוא סיפר לי:
פלוסים:
-משכורת כל שבועיים, בדולרים.
-המעסיק שלך הוא משרד החוץ האמריקאי על כל הטוב שמשתמע מכך (מי שקצת מתמצא בעצם מבין שהתלוש שלך הוא בערך חצי שחור).
-משכורת 13 (13 משכורות בשנה, גם נוהג אמריקאי).
-עזרה רצינית בהוצאת גרין קארד למי שמעוניין.
-שכר שעה בסיס גבוה מאוד יחסית למה שיש בשוק הממלכתי (ואפילו ברוב השוק הפרטי... בארץ כמובן).
-לא משחקים איתך בקטע של תוספת שכר על משמרות לילה, עבודה בחגים וסופ"שים ושעות נוספות כמו שעושים בהרבה מקומות, בעיקר באלה הממלכתיים, כאן עובדים איתך בגישת כזה ראה וקדש - אין יותר טוב מזה.
-אפשר לשלב לימודים.
-תנאים סוציאליים מלאים (החזרי נסיעות, החזרי פלאפון, תוספת ביגוד וכו').
מינוסים:
-בשנה הראשונה אתה מתחייב ללפחות 5 משמרות בשבוע, ככה שלשלב לימודים בשנה הראשונה זה כמעט בלתי אפשרי. הבנתי שגם לאחר מכן זה לא פשוט.
-שגרת עבודה די שוחקת ומונוטונית - אין הרבה מתקנים שונים ויש הרבה מאוד אלמנטים של פטרולים ועמדות סטטיות.
-אני הבנתי מאנשים אחרים שהאוכלוסיה שם היא בעייתית (בלי לבקר או להשמיץ - אני עובד בגוף אחרבכלל ובתפקיד אחר) גם מבחינת המאבטחים (כמה אנשים שונים אשכרה הזכירו את צמד המילים טחינת צעירות) וגם מבחינת הקב"טים והאחמ"שים.
-אפשרויות קידום מועטות.
לסיכום - אם אתה מחפש כסף טוב ולא לומד ולא אכפת לך לא להיות עם סכין בין השיניים - it doesn't get any better than this...
*לגבי הנשק - אין לי מושג, יותר מזה שזה גלוק 19 עם ציין לייזר (נו, לאמריקאים האלה לא חסר בארנק) אני לא יודע.
|