אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל180 מעלות - אני כנראה שמתי על 200 בהתחלה...
2. מקציפים ביצים עם סוכר כ-8
3. במקביל מערבבים קמח עם התבלינים וקליפות הפריבקערה נפרדת , את תמצית הוניל שיפכו למיץ תפוזים.
4. מאטים את מהירות המיקסר ומוסיפים לסירוגין - שמן, מיץ, ותערובת הקמח.
5. יוצקים לתבנית ואופים כ-35 דק' או עד שהעוגה זהובה (לא שרופה ) וקיסם יוצא עם פירורים לחים
והתמונות
תערובת הקמח
הקצפת הביצים והסוכר
אחרי שהוספתי את תערובת הקמח, מיץ ושמן
לפני בתבנית
ואחרי שנשרפה לה בתנור
_____________________________________
נערך לאחרונה ע"י hagar_krispin בתאריך 05-12-2008 בשעה 19:00.
עוגה שרופה באמת זו עוגה בלתי נגיסה ובלתי אכילה. במקרה כזה, אתה מחזיר אותה לתנור, לחום מקסימלי לעוד 45 דקות לפחות. אחרי זה - מוציא, שובר לגושים, שם במנגל, ומדליק.......