22-11-2008, 23:22
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.08.05
הודעות: 2,844
|
|
קצת מאוחר...
ואין תמונות, משפחה דתית...
דג: חתיכות דג סלמון, (דומה ל-מה שאני הכנתי) עם טיפה תבלינים, וירקות (גזר,בצל, ותבלינים מהגינה) , אם רוטב חמוץ מתוק
מרק: מרק עוף עם ירקות (מים,אבקת מרק עוף, והכי חשוב עצמות ועוף משאירים על האש בסיר לחץ על אש ביניניות לבערך שעה...)
בשר: עוף בגריל עם ירקות אפוים( לוחקים עוף ושמים על עמוד. [הפחית זה מה שעושים באוסטרליה ונוי זילנד לפי מה שידוע לי, כנראה שיוצא משהו משהו .. אבל] לא מתאים לארוחת שבת, אז אנחנו עושים את זה בלי הפחית ומתבלים לפי הטעים, ואז שמים בגריל לשעה על ב בינוני.. אפשרל ראות שמוכן כשהצבא משתנה לזהב/חום)
|