09-11-2008, 19:40
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,305
|
|
מה עושים?
או שתחכה עד שהבחור יתבגר, דעתו תתיישב, והוא ידע מה הוא עושה, או שתמצא לך ינוקא בן 30 שמבין בעניין. יש לי רושם שאתם מתעסקים בתסיסה לא מבוקרת של מכל הבא ליד, במטרה לייצר אלכוהול עם טעם של פרי זה או אחר. בשנות השלושים של המאה שעברה, בארה"ב היבשה, קראו לזה MOONSHINE, ואפילו בארצנו המתפתחת נשמעו סיפורים רבים על וודקה ושאר תזקיקים, מתוצרת בית, שתססו להם באמבטיות ואפילו במקומות פחות מעוררי תיאבון...
הצעתי לך: טייל קצת במרחבי האינטרנט, ושם תמצא הרבה חומר, כולל ספרים מפורטים, שיכולים ללמד אותך כיצד לעשות את זה נכון, ולא להסתכן בכל מיני תקלות וסיכונים בריאותיים (למשל, הרעלה מרעלנים של חיידקים שצמחו בחביות הבלתי מעוקרות שלך, הרעלת עופרת מהלחמות בצנרת הנחושת של המזקקה, פיצוץ כל הבית בגלל אדי אלכוהול שניצתו, וכיוצא בזה זוטות). חוץ מזה - מה תעשה עם משקה שהופק מרבע טון ענבים?
|