לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 08-11-2008, 14:15
  משתמש זכר yamangat yamangat אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 08.11.08
הודעות: 4
Facebook profile
מבולבל זיקוק ענבים שחורים

שלום, סבא שלי נהג לזקק אלכוהול מצויין מענבים, תאנים, אפרסמונים וכו'... עכשיו לצערי, הוא לא כלכך מתפקד אז פניתי לבחור תימני שנהג לזקק עם סבי, הבחור בן 75.
בקיצור, אחרי תחנונים הוא הסכים.
קטפנו כ200קג' ענבים, שמנו אותם בחביות פלסטיק שהיו לסבא שלי, משה(הבחור) שפך סוכר מלמעלה ולאט לאט מעכנו ופיצצנו את הענבים עד שהכל הפך לעיסה של מיץ ושאריות ענבים, הוא לא אוהב להסביר מה הוא עושה ואני ממש רוצה לדעת. אחרי שבועיים שהענבים יושבים בחביות, הוא הביא עוד שמונים קג' שקיבל בזול בשוק, פירקנו את הענבים וזרקנו בחביות. חלק באותן חביות שהענבים הראשונים עדיין היו.
אין לי מושג אם הוא ממש יודע מה הוא עושה ואחרי שקראתי פה שזה יכול להיות מסוכן אני די חושש.
התכנית היא לתת לחומר לתסוס ואז לזקק אותו זיקוק דודי.
יש למישהו כאן עצות בשבילי??
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #2  
ישן 09-11-2008, 19:40
צלמית המשתמש של DZZ
  DZZ DZZ אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,305
מה עושים?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yamangat שמתחילה ב "זיקוק ענבים שחורים"

או שתחכה עד שהבחור יתבגר, דעתו תתיישב, והוא ידע מה הוא עושה, או שתמצא לך ינוקא בן 30 שמבין בעניין. יש לי רושם שאתם מתעסקים בתסיסה לא מבוקרת של מכל הבא ליד, במטרה לייצר אלכוהול עם טעם של פרי זה או אחר. בשנות השלושים של המאה שעברה, בארה"ב היבשה, קראו לזה MOONSHINE, ואפילו בארצנו המתפתחת נשמעו סיפורים רבים על וודקה ושאר תזקיקים, מתוצרת בית, שתססו להם באמבטיות ואפילו במקומות פחות מעוררי תיאבון...

הצעתי לך: טייל קצת במרחבי האינטרנט, ושם תמצא הרבה חומר, כולל ספרים מפורטים, שיכולים ללמד אותך כיצד לעשות את זה נכון, ולא להסתכן בכל מיני תקלות וסיכונים בריאותיים (למשל, הרעלה מרעלנים של חיידקים שצמחו בחביות הבלתי מעוקרות שלך, הרעלת עופרת מהלחמות בצנרת הנחושת של המזקקה, פיצוץ כל הבית בגלל אדי אלכוהול שניצתו, וכיוצא בזה זוטות). חוץ מזה - מה תעשה עם משקה שהופק מרבע טון ענבים?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:43

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר