השחקן חואקין פניקס אישר אמש (רביעי) כי הוא פורש מעולם המשחק ופותח בקריירה מוזיקלית, כך פורסם באתר "EOnline". השחקן התראיין לרגל עבודתו על סרטו החדש "Two Lovers", ואמר כי "זאת תהיה ההופעה האחרונה שלי כשחקן. אני לא עושה יותר סרטים, ואני עובד על המוזיקה שלי".
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "חואקין פניקס פורש ממשחק"
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאא!!!!!!
מה, הוא דפוק? אם זאת בדיחה אני הורג אותו! ואני מקווה מאוד שזה זמני. בכתבה ב-IMDB כמו כאן לא כתוב למה הוא עושה את זה, אבל הזכירו את הכישלון של סרטו האחרון, גם מבחינת המבקרים. אני מקווה מאוד שזאת לא הסיבה. בא'נה, רק אתמול חגג 34!
מה זה שחקן ענק? שחקן סופר ענק! ההופעה שלו בגלדיאטור קנתה אותי לכל החיים, והיא שווה כמות לא מבוטלת של כשלונות. מעניין אם יש לזה קשר ל-Walk The Line.
הוא היה ראוי גם ככה, והוא גם היה מועמד לאוסקר, אבל הפסיד אותו גם ככה לבניסיו דל תחת על טראפיק. הוא היה הרבה הרבה יותר טוב מ-4 האחרים (חוץ מהמהגר האדיוט, אלברט פיני על "ארין ברוקוביץ' - פחחחח, ווילם דפו על "צלו של הערפד" - מצויין אבל יותר מדי offstream, וג'ף ברידג'ס על "המועמדת" - סתם, פשוט סתם). בכלל, יש היסטוריה של אי-צדק באוסקרים לשחקן המשנה כבר המון זמן, לפחות 14 שנה.
אני שוב אומר שאני מקווה שהוא לא לקח ללב את דברי המבקרים או את זה שיש לו 0 מ-2 באוסקרים (הנוסף הוא על Walk The Line).