לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-10-2008, 10:52
  צופה ורואה צופה ורואה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.10.07
בבקשה תגיד לי שאתה צוחק
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי קרן-אור שמתחילה ב "[font=Verdana]ומה בדיוק ההבדל..."

דבר ראשון יש לי בעיה חמורה עם ידע וציוד שמיוצר בארץ שמגיע לידי אלו שמשתמשים בו נגדי, זא פשוט לא הגיוני שהתעשיות הצבאיות ישקיעו מאמצים בפיתוח כלים בעלי יתרון טכנולוגי שיגיעו לידי האויב.
להזכירך איזה פצמ"רים נפלו על כוחות צה"ל ועל ישובי הצפון.

שנית, מבחינת הטכנולוגיה קאלאצ' מגיע רק עם כוונות ברזל כברירת מחדל ואני עוד לא מדבר על עשרות החיקויים שמסתובבים בעולם.
בעוד שהתבור מגיע עם כוונות יותר מתקדמות ונועד לירי בטווחים יותר ארוכים, כמו כן הוא יותר מדויק.

אני מאוד מקווה שיש מעקב צמוד אחר מכירות של הכלים האלו והממשלה האוקראינית באמת נוטה לכיוון ארה"ב ולא תשווק את הכלים למי שלא צריך.

(ויליאם רארף אינג')
גם כאשר יגור זאב עם כבש-אני לא מציע שנהיה הכבש.
(אלוף מיל' עוזי דיין)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-10-2008, 21:12
  Chels Chels אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.07
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי VitaminC שמתחילה ב "נשמע שהתבור מצליח, מאוד..."

בתור אחד שמשתמש בו כבר שנה ו3 חודשים, אני יכול להעיד שהחסרונות שלו מועטים יחסית, אבל יש כמה.

*ידית הדריכה נמצאת מקדימה כמו בקלצ', לדעתי זה לא נוח

*כל הקנה נמצא בתוך הנשק, קשה יותר לפתוח זיגים ככה (אומנם יש טכניקה לזה, אבל ממה שראיתי בm-16 זה יותר נוח), קשה גם לפתוח זיגים מונגדים (נגיד זיג ימני ליורה ימני) כי אין ירי מכתף נגדית.

*כוונות הגיבוי בעיתיות (במיוחד הלהבית)

דווקא בקטע ניקיון הוא עמיד (לא צריך לנקות אותו על כל ליכלוך והניקוי קל יחסית), הרתע זה משהו שמתרגלים אליו כבר בהתחלה (אם אתה מקבל אותו ישר בטירונות) ומשקל כבד זה לא בהכרח חיסרון

בסה"כ היתרונות בנשק הרבה יותר משמעותיים. ויש הרבה כאלה
ישן 21-10-2008, 22:10
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון מנהל יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי עבדול אלהזרד שמתחילה ב "[QUOTE=Chels] *ידית הדריכה..."

התבור הוא בסה"כ גליל בולפאפ שהמעטפת שלו עשויה פלסטיק והמחסניות הן של M16. המעטפת הפלסטית והמחסניות הם שתורמים לפיצוי על אחד החסרונות של הגליל: המשקל פוחת. יחד עם זאת, התבור סובל מאותם החסרונות של הגליל. הוא עדיין כבד ופחות מדוייק ביחס לרוס"רים אחרים (גם אם הקנה יחסית ארוך בזכות עיקרון הבול-פאפ, וגם זה כבר לא נכון כשממשיכים לקצר אותו).
המעאפת הפלסטית מפצה על חיסרון אחר של הגליל: מכסה גוף שרוקד וכך הכוונת האחורית זזה והדיוק נפגע ואי התאמה לאמצעי שונים (כמו כוונות ופנסים). המעטפת לא רוקדת ומאפשרת לחבר לתבור כמעט כל דבר.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:14

הדף נוצר ב 5.08 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר