הנה שלי, הוא עמיד אפילו בפני סבתות!
אני כותב רק מה שאני יודע, או שאני חושב שאני יודע ואם אין לי מה להוסיף - אני שותק, מקשיב ולומד! © יוסיפון - על כל האמור בהודעה זו חלים כל כללי זכויות היוצרים הקבועים בחוק. לשם קבלת הרשאה להעתקה או לשימוש במידע יש לפנות אלי לדוא"ל yossifoon@fresh.co.il
חחחחחחחחחחח גדול!
חחחחחחחחחחחחחח (תגובה ל"ת)
הכל בסדר?
תן לי בנאדם אחד שהכל בסדר אצלו
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
מעוז
XD הלוואי והלפטופ באמת היה כזה עמיד
ציטוט: במקור נכתב על ידי sheep האם ניסית לפתוח חשבון בשקית לפני שפנית לבנק? זה בלי עמלות ובלי הגבלות על המשיכה.
LOL שווה לנסות אם שלי עמיד גם ככה !
קרדיט על החתימה ל RedBlossom [:
כמה זמן יעבור עד שמישהו יתלונן שהמחשב שלו נהרס לאחר שהכין עליו פיצה
הבעיות שלך מדגדגות לי שערה בביצה השמאלית אז תתמודד איתן, זה מפריע לי
מעניין - הלפטופים של לנובו (משהו כמו 6 במספר מדגם T60 העסקי) שאני ראיתי התקלקלו אחרי מספר שבועות בודד - בלי שהמשתמשים שלהם שמו אותם בתנור. אולי פספסתי והיה כתוב בהוראות שצריך לשים בתנור ובגלל שלא שמתי זה התקלקל? :|
נמאס לכם לזכור סיסמאות? לחצו כאן!
לי יש של LENOVO , הוא אצלי כמעט שנה ועובד מעולה!
לפעמים יש תקלות בייצור! אשרייך שקרתה אצלך התקלה!
לי יש T?60 אחרי כמה פעמים שהוא נפל ושדרכו עליו הוא ממשיך כרגיל.
והוא מתקופת לנובו? יענו, כבר לא כתוב עליו IBM ?
האמתשכתוב עליו גם וגם
אז הוא לא מ"חלקי לנובו"... (פלסטיק שמרגיש לך באצבעות כאילו עוד שנייה הוא נשבר...)
מחזיקים לא רע, בינתיים... והחברה אצלנו הם מבחן השמדה אולטימאטיבי. אבל בנתיים יש להם רק שנה או פחות... נראה כמה שנות עבודה יצאו מהם בסוף.
היה לי T72 אבל אז הוא קיבל RPG29 מהצד.....חבל
"בערים בכפרים את דגלנו נרים ועליו הגנה וכיבוש"אברהם שטרן(יאיר)
מסכים איתך ב 100%. דגם N100 של לנובו מתקלקל דקות (לא שבועות) לאחר שנשפכה עליו כוס יין אדום. בדוק מנסיון מר (גם היין היה מר)
שהיא תנקה תמקלדת אחר כך...
אחלה פרסומת P:
שקר....
ציטוט: במקור נכתב על ידי יוסיפון הנה שלי, הוא עמיד אפילו בפני סבתות! אחלה פרסומת, אני לא חושב שהמאק שלי יחזיק מעמד
לא היה בשביל שאני יכול לבדוק את זה
חחחח חמוד ביותר
ואני חשבתי שהוא טועם IBM..
תכלס העברתי את סקאלי (הלפטופ שלי) הרבה מאוד דברים בשנתיים שהיא אצלי - והיא כולה חיה נושמת ובועטת (אולי בגלל שהיא ג'ינג'ית).
דוד.. אתה שלב אחד לפני ביצוע טווח במכללה... צא להתאוורר קצת! והיא לא ג'ינג'ית.. זה חלודה...