19-10-2008, 13:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.11.02
הודעות: 21,199
|
|
אפש רלהכין אין ספור קוקטילים וצורות הגשה.
מה אתה מחפש? משהו קצר שדופק את הראש? משהו ארוך ומרענן?
כמעט כל משקה אלכוהולי (למעט אלו המכילים שמנת) ניתן להכין כסאוור או FIZZ כאשר ההכנה הבסיסית של סאוור היא מנת אלכוהול (לבחירתך), מנת סאוור (עירבוב אחד לאחד בין מי סוכר למיץ לימון או ליים), קרח, לשקשק הכל בשייקר ולסנן לכוס נמוכה ואילו הכנת FIZZ היא מנת אלכוהול, מנת סאוור, קרח, לשים בכוס גבוהה ולהוסיף סודה עד סוף הכוס.
זה יתן לך משקה מתקתק, נעים לשתיה אך עם כמות חביבה של אלכוהול, הולך מצויין עם וויסקי, וודקה, מידורי (ליקר מלון), פידג' (ליקר תאנים) ועוד. לא ניסיתי עם ייגר או אפטר שוק, אבל יש סיכוי שזה ניתן לשתיה
|