למה יחידות קרביות מסויימות לא יוצאות עם נשק הביתה?
שלום,
למה יש יחידות מסויימות שלא יוצאות עם נשק הביתה?
זה לפי כללי באח?
חלק אומרים שעד שאתה לא מסיים מסלול אתה לא יוצא עם נשק , אבל זה חרתא כי במסלולים אחרים כן יוצאים עם נשק...אז מה הולך?
וכן.. וואלה , אני מרגיש ג'ובניק שאני יוצא בלי נשק אין מה לעשות..מציק לי
לפי מה שהבנתי זה בגלל כל מיני תקריות שהיו בחטיבות בעבר או של פליטת כדור או נסיון לגנוב נשק....
הדברים האלה משתנים לעיתים תכופות. בקיצור כל העניין של החזרה עם נשק בעייתי ותלוי בהרבה גורמים.
נראה לי סתם מציק להסתובב עם חתיכת מתכת שתלויה על הצוואר, ובאוטובוסים צפופים כל הזמן מתנגשת בכל דבר אפשרי, החל בכסאות וכלה באנשים.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Thomasol שמתחילה ב "אני בכלל לא מבין מה העניין של..."
מצד אחד אתה צודק וזה באמת מציק...מצד שני לוחם צריך להיות אם הנשק שלו כל הזמן כי זה בעצם הדבר הכי חשוב שיש לו בצבא.
בנוסף אתה יכול לראות בכמה חודשים האחרונים כמה אירועים(ירושלים בעיקר) שבהם חייל שיצא הבית אם נשק הרג מחבל.
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ediman שמתחילה ב "מצד אחד אתה צודק וזה באמת..."
כן זה בעיקר אבסורד שבבסיס אתה מסתובב עם נשק בכל שנייה אפשרית ואז פתאום שיוצאים הביתה אתה בלי נשק.. חחח
תכלס אני מודה על כך שרק עוד חודש אני מתחיל לצאת עם נשק.. (:
אבל ברצינות- לוחם צריך להיות עם נשק בכל דקה שהוא על מדים. זו דעתי