לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-09-2008, 19:26
צלמית המשתמש של DimaX
  DimaX DimaX אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי BIG BOZ שמתחילה ב "לשם שינוי: אשכול ההשקעה הכי גדולה שלכם.."

ההשקעה הרצינית הראשונה שלי : כשהייתי בן 14 קניתי מחשב מהכסף שלי ב3,000 ש"ח! (מחזיק עד עכשיו טפו טפו טפו)

בגיל 17: - רישיון - המון המון כסף. 6-7 אלפים :O (בהתחלה נדפקתי עם מורה סטלן, ואז עברתי למורה אחר, שהיה מורה טוב, אבל טסטים לא היו לו ובתדירות נמוכה מאוד והוא גם סיפק לי עילה להרשם בפייסבוק לקבוצה "גם אותי המורה נהיגה משך בשיעורים")
*(לפחות ביטוח חינם והנחה של 15.5% נראה לי על דלק )

השנה בגיל 18: - הלוואה לאמא ואבא עד שאמא תקבל קרן השתלמות - 9 אלפים.

- מנוי בחדר כושר 2,100

- טיסה ומחיה של חודש וחצי בסקנדינביה - 4.5 אלפים

ואיזה קטע עדיין נשאר קצת כסף ליציאות ב3 השנים הבאות בצבא

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-09-2008, 03:05
צלמית המשתמש של BIG BOZ
  BIG BOZ BIG BOZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.05.08
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי -TsAcHi - שמתחילה ב "|רשע|"

מה אני יגיד לכם: אם יש משהו שאתם אוהבים, פשוט לכו על זה, גם אם אתם לא בדיוק במצב הכספי הטוב ביותר, תראו אותי למשל, אני כשראתי את הרכב בתמונה למעלה, הייתי מאוהב, ולמרות שהיו לי בסה"כ כמה אלפים יותר מההשקעה, הייתי חייב ללכת על זה,קמתי איזה בוקר אחד ומשכתי מהחשבון את כל הסכום ואני לא מצטער רגע אחד, אם רק הייתם יודעים איזה הרגשה זה מעניק לך, גם הערכה העצמית גדלה, למה?- כי הייתם מסוגלים ללכת להשקיע ברצון שלכם ולהביא את האהבה שלכם עליכם למרות הכל, אני יתאר בקצרה את הכלי שלי: לנסוע בו, ובעיקר בחורף כשיורד גשם זו פשוט פנטזיה, החלונות הקטנים, השקט בפנים, הכסא הרך והמרופד, כמו חלום, זה הבית השני שלי, אפילו יותר מזה, שם באים לי כל הרעיונות ושם אני מחליט על ההחלטות שלי, כן פשוט יושב בפנים וחושב, לפעמים עם מוזיקה טובה, סינטרה קלאסי או גיטרה טובה, ואז הכל נהייה יפה ושקט, גם אם נמצאים באמצע העיר, לא סתם עשו לו חלונות קטנים.
פשוט לכו על זה, החיים שבריריים מדי בשביל להתעסק עם חשבון הבנק, תחשבו על זה אחרי ההשקעה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:32

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר