06-09-2008, 12:20
|
|
|
חבר מתאריך: 28.11.07
|
|
ויתור מסלול שוחרות
אני אכתוב פה בקצרה, מי שרוצה את הסיפור המלא עם כל הפרטים מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית.
אני סיימתי כיתה י'ב בבית ספר צבאי של חיל האויר.
לאחר המון המון שיקולים וחשיבה עם עצמי אני שואף ללכת ליחידה קרבית, לא ממש משנה לי איזו.
אני אחלק את זה לכמה דברים:
מצד אחד יש את הממ"ח שלי שאומר שהצבא יכול לתת לי קנס של עשרות אלפי שקלים או אלפי שקלים.
הוא גם אומר שעל זה הצבא יכול להוציא אותי על פרופיל 21 נפשי כי אני סרבן (זה שאני רוצה ללכת לקרבי)
הוא טוען שאם אני רוצה ללכת לקרבי אני צריך קודם ללכת לקורסים ואז הוא ימלא בשבילי מסמכים בשביל להעביר אותי לקרבי.
לי אישית הכל נראה תמוה, אותו אדם הממ"ח הזה כבר התקשר אליי וקילל אותי בטלפון על זה שאני לא אצליח לשרוד בקרבי, על זה שאני לא הצליח להוכיח את עצמי ובוא נגיד "שיחת הורדת בטיחון" אבל אני לא מאשים אותו, הוא לא רוצה שאני אצליח
מה שכואב לי זה כל הדברים שהוא מספר להורים שלי, הם אפילו לא מאמינים לי שהוא דיבר אליי ככה ואני זה שאשם
אמא שלי צועקת עליי שישלחו אותי לכלא ל-3 שנים, שיוציאו אותי מהצבא ושנקבל קנס.
אבל לי לא אכפת אני כבר אמרתי לעצמי שאני אלך לקרבי אז הנה איך אני חושב שאני יכול.
יום חמישי הזה צריך לבחור קורסים, אני לא אלך לשם.
אני אסרב לבחור קורסים או לשרת בחיל האויר, סירוב פינוי לא יודע איך קוראים לזה.
אני מניח שאני אהיה במעצר וישלחו אותי לכלא, אני לא ממש מבין בביורקרטיה של הצבא.
ושופט או שופטת ישפטו אותי ואולי הם ישלחו אותי לקרבי?
פה אני צריך עזרה :<
בנוגע למה שאתם חושבים, יש סיפור מאוד ארוך בנוגע להחלטה הזאת, כל מי שקרא את המכתבים ששלחתי ללשכת גיוס אפילו אמר לי שנדיר לראות כזאת מוטיבציה ומקרים כאלה אבל הם לא יכלו לעשות כלופ כי אני שייך לחיל האויר.
אני מוכן לקבל עונש כי אחרי הכל זאת הפרת חוזה, לא מפריע לי לשבת בכלא כמה זמן שידרש העיקר שאני אלך בסוף ליחידה קרבית.
אני רוצה לסיים עם סיום קטן
יש פה כל כך הרבה משתמשים שמבקשים לעבור מיחידות קרביות כאלה ליחידות קרביות אחרות, יש כאלה שרוצים לצאת מיחידות שריון או הנדסה או תותחנים.
ולמען האמת שתדעו שיש אנשים שמקנאים בכם שאתם בכלל שם...
תודה לעוזרים.
|