לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #4  
ישן 04-09-2008, 13:19
צלמית המשתמש של שמוליק
  שמוליק שמוליק אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 12.11.01
הודעות: 10,760
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי fcf שמתחילה ב "פונטש?"

אם זה מיועד לילדות בנות 10 , אל תעיז לשים אלכוהול. גם טיפה עלולה להזיק.
רציתי להציע לך לשים בכאילו, אבל אפילו את זה לא.

כמו שהגר אמרה אפשר להכין לימונענע בקערת זכוכית גדולה.
מפריגת לימון או לימונענע, לימון חתוך לקוביות קטנות, או לפרוסות, הרבה קרח ונענע מופרדת לעלים.
במקום לשים הרבה קרח, אני אוהב להכין בלוק קרח בכלי שיתפוס רבע מהקערה הגדולה ולהכניס לתוכו לימון חתוך.
או שאפשר להכין קוביות קרח שבתוכם יש חתיכות לימון או עלה נענע, זה יוצא צבעוני ויפה.

אפשרות נוספת שאני מאד אוהב היא להקפיא מיץ תפוזים בקרטון ולשים בקערה גדולה ביחד עם הבלוק הקפוא של המיץ תפוזים עוד קרטון מיץ תפוזים וקרטון מיץ לימון , אפשר לקשט בתפוזים פרוסים או בלימונים פרוסים.

וראיתי שעושים משהו מאד דומה עם מיץ חמוציות וחתיכות לימון.
אפשר לגוון עם איזה מיץ שאוהבים, הרעיון הוא צורת ההגשה, מקושט בתוך קערת זכוכית גדולה.
_____________________________________
שמוליק.................................................. ..............העוגות של שמוליק
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #5  
ישן 04-09-2008, 16:07
צלמית המשתמש של The Cheff
  The Cheff The Cheff אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.06
הודעות: 2,073
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי fcf שמתחילה ב "פונטש?"

לגבי האלכוהול - לא בבית ספרנו, גם לא בצחוק.

פונץ לא אלכוהולי, הבסיסי:
לקנות מהמיצים הקפואים של פריגת בטעמים של תפוזים, לימודה ואננס. להכין את המיץ תפוזים ואת הלימונדה לפי ההוראות, להוסיף את תרכיז האננס, להוסיף ג'ינג'ר אייל. לשים בקערה עם קרח ולקשר בפירות.

ניתן לגוון, לדוגמא חמוציות במקום הלימונדה ותפוזים.
ניתן להוסיף קינמון, לגרד אגוז מוסקט וכיו"ב

לגבי טעם פונץ' - אין כזה טעם. לפי ויקי, פונץ' זה חמש בהינדית וזאת על שם חמשת מרכיבי הפונץ' המקוריים - מים, סוכר, רום, הדרים ואננס. זה שקול לפרסומת שמבטיחה 'טעם של קיץ', אני אישית לא יודע מה הטעם של הקיץ כי אף לא אכלתי קיץ...
_____________________________________

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

הבלוג : http://www.Ugiyot.com
הגלריה : http://pbase.com/the_cheff

© 2004- כל הזכויות שמורות ל The Cheff, כל המעוניין להשתמש בטקסט או בתמונות (המוחתמות) המצורפות להודעה זו מוזמן לפנות במסר פרטי
.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:45

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר