06-09-2008, 20:08
|
|
|
חבר מתאריך: 07.06.03
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Marabiosa
לרוב, תתפלא, מזדעזעים.
לרוב זה לא בגלל המראה, אלא בגלל ההשלכה מחיי הוירטואליה לחיים הפרטיים, חשים זרות. אנשים נוהגים לתלות את אותו זעזוע במראה, אבל זה לא תמיד בגללו.
אני חולקת עליך בעניין המראה.
בעיני זה חשוב, אבל לא מידי. לא צריכה אביר ולא נסיך, צריכה בחור טוב שידוע מה הוא רוצה מעצמו.
שקר החן והבל היופי, הכל מתכלה. מה נשאר?
אני טיפה יותר אינטרסנטית ממך, אני חושבת על מי יחיה איתי בשנים הבאות, וזה לא נמדד בכמה יפה הוא. תוך עשר שנים הוא מקריח, משמין וחוזר להיות תינוק מגודל.
|
ובכן, גם אני לא טוען שיופי הוא הכל בחיים, אבל בסופו של דבר הוא מהווה נדבך חשוב במשיכה בין בני זוג. אמנם את צודקת במה שאת אומרת על יופי, אבל לדעתי הוא לא מתכלה, אלא מתדרדר מעט. עם זאת, אישה שלא מזניחה את עצמה, לא תדרדר יותר מדי; אבל זה לא קשור לדיון.
אף אחד / אחת לא מחפש יופי בלבד (כמעט). כאשר החיפוש הוא רציני (מעבר ל"בילוי" משותף), אז כמובן מתעניינים מדברים שמעבר והיופי משמש כציפוי - נחוץ למדי - על העוגה.
אם את חושבת שמי שתתחתני איתו ממילא יקריח, ישמין ויהיה תינוק מגודל כעבור 10 שנות נישואין, למה לטרוח? אחת ממטרות הנישואין היא להביא ילדים לעולם בצורה מסודרת (יחסית). קשה לי לראות שני אנשים שלא חשים משיכה אחד כלפי השניה נכנסים יחד למיטה.
|