05-09-2008, 00:30
|
|
|
חבר מתאריך: 10.12.06
|
|
בשל העובדה שאתה מתאכזב מזה שלא מגיבים לך, אני קצת חושש להעלות ביקורת, כי לא נראה לי שתקבל אותה יפה, אבל אני אנסה בכל זאת,
למען האמת לא אהבתי את הסט, ואם זיכרוני אינו מטעני כבר ראיתי ממך דברים הרבה יותר טובים,
תמונה ראשונה לא מחמיאה למצולמת,הפנים שלה נפוחות וזה נראה כאילו היא קיבלה מכה,התאורה על הפנים מאוד לא רכה, גם חלקים בהירים מידי וגם כהים מידי, אפשר להסתכל על הגוף ולהבין את ההבדל בין התאורה עליו לבין התאורה על הפנים,גם החיתוך לא לטעמי, הוא מאוד צפוף באיזור הראש.
תמונה שניה, יש שם איזה סימן מחיקה מתחת לרגליים, הצללים של הכסא גורעים בעיניי
הקונספט של תמונה לצד תמונה יפה,אבל חשוב להקפיד יותר,ובתמונה השמאלית הכסא לא מיושר,
התנוחה שלה נראית מאוד לא נוחה,נראה כאילו היא נאחזת בכסא כדי לא ליפול,הייתי מצפה בקונספט של שתי התמונות לראות הרבה יותר נוחות ושלווה, במקום נוקשות וחוסר נוחות.
בתמונה השלישית התאורה לא מאוזנת, החלק השמאלי חשוך יותר ממרכז הפריים וצד ימין,הפנים שלה מוסתרות וזה נראה כמו צילום של בחורה שמוכנה להצטלם בעירום,אבל לא מוכנה שיראו את הפנים שלה, וצלם שלא יודע לעשות את זה כמו שצריך,
במקרה שלך היא הרי כן הסכימה שיראו פנים,ולכן זה נראה מאוד לא טבעי,
גם הקומפוזיציה פה לא בנויה טוב לטעמי, היא חותכת את הפריים מצד לצד בלי שום פרופורציה לשום דבר, מילא אם הרגליים שלה היו מתחילות בפינה,ולא באמצע הדרך.
תמונה רביעית היא תמונה טובה עם חיתוך לא טוב.
התמונה החמישית - יש בעיה בהקטנה, נראה כאילו יש בעיית איכות בפנים שלה,
לא התחברתי לבנייה של הפריים, מצד אחד רואים את השוליים של הרקע, אבל מצד שני לא רואים מספיק כדי שזה לא יראה כאילו זה נעשה בחוסר הקפדה,
אני מתכוון לומר שאו שתראה יותר,או שתחתוך ואל תראה בכלל,
עם תאורה כזו הייתי שמח לראות אותה עומדת בחלק הימני של הפריים, הצל נמתח לשמאלו ושלום על ישראל.
זוהי דעתי האישית
|