לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-08-2008, 18:19
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
על איזה שם טוב היא מדברת?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי emile-a שמתחילה ב "שרת החינוך טוענת שערוץ 10 שיקר לגבי תוכניתה"

תמיר מאיימת בתביעה? יאללה, שתתבע, ונראה מה ההוכחות שלה ומה ההוכחות של ערוץ 10, שמשום-מה
לא ממש נבהל מהאיום שלה...
אני מבין שהיא מבוהלת מכך שנחשף צעד נוסף בבולשביזציה שהיא מנסה להשית על מערכת החינוך, צעד
חריג בהיקפו שלא היה כמוהו כבר עשרות שנים - למחוק מספרי הלימוד את אחד מאבות הציונות, זה שיא
שלילי של הגברת, ואני מבין שחשיפת הניסיון הכניסה אותה ללחץ.

עד שלא אראה פס"ד חלוט שקובע שהיא צודקת וערוץ 10 סילף, או עד לרגע שבו ערוץ 10 לא יתנצל ויודה
בטעותו, הרי שזה לא סיפור גדול להחליט למי להאמין: מדובר בגברת עם רמת אמינות נמוכה במיוחד, ועם
רקורד רע מאוד בכל הנוגע לפוליטיזציה של מערכת החינוך.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-08-2008, 19:54
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אני הראשון להודות שהתקשורת אינה אמינה, שכן יש אינטרסים שהיא משרתת"

מנסיוני האישי, גם כשאין לה שום אינטרס (פרט למכירת עיתונים) התקשורת לא מצליחה להוציא כותרת אחת מדויקת ואפילו לרוב הכותרת שיקרית...

מטוס נוחת עם איזו תקלה פשוטה, הכותרת- "נחיתת אונס בנתב"ג.."= טעות גסה
חיל האויר עושה איזה צעד יעול, הכותרת- "המעבר של חיל האויר לבסיס X יעלה למשלם המיסים מיליוני שקלים" על החיסכון שזה גורם בטווח הארוך העיתונאי לא טורח לציין= שקר גס...
נתקל בזה כל יום, בוא אני אתן לך טיפ קטן, כשאתה קורא כותרת בנושא שאני עוסק בו, מעניני אימונים ועד לסיפורים על תאונות ומחדלים חס וחלילה, לעולם, אבל לעולם לא היתה כתבה מדויקת, לרוב הכתבות הן ברמה של שקר ולפעמים סתם ברמת דיוק כל כך נמוכה שהכתבות חסרות משמעות...
אין לי ברירה אלא להסיק שזה כך בכל תחום, לא רק בתחום הצר שבו אני יודע מה קורה....

ישן 23-08-2008, 23:12
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
תגיד, עולם הדימויים שלך הוא רק מתחום התעופה?
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי emile-a שמתחילה ב "[QUOTE=g.l.s.h]. תמיר תוכל..."

לענין.
זה נכון שישנן אינספור כתבות שקריות או לא מדויקות, מה לעשות, גם משם אנחנו שואבים את הנושאים הרבים המועלים כאן בפורום.
אמנם ישנן טעויות באבחנה אצל כולנו, (בני אדם, לא? ) אבל לגבי השרה תמיר, למי שעוקב כמובן, אין "יותר מידי" טעויות באבחנה.
הגברת תמיר לדעתי אינה מתאימה לתפקידה, ממש כמו שהמורה "הדגול" שריד לא התאים לתפקידו למרות האינטלגנציה שהפגין.
יש לי יותר מחשש סביר להניח, שאכן השרה תמיר מנסה להטביע את חותמה ההזוי במערכת החינוך ממש כמו שהאדון שריד ניסה.
האדון שריד בהיותו שר החנוך, החליט בוקר אחד להכניס למערכת הלימודים את המשורר הפלסטיני, מחמוד דרוויש (שמת בינתיים), ממש כמו שהגברת תמיר קמה בוקר אחד עם רעיון "אדיר" והכניסה למערכת הלימודים את הנכבה.

אז למה שלא אאמין שבאמתחתה "תכנית ארסית" במיוחד: להוציא את אבי התנועה הרוויזיוניסטית, זאב ז'בוטינסקי מתכנית הלימודים?

נערך לאחרונה ע"י looopy בתאריך 23-08-2008 בשעה 23:23.
ישן 23-08-2008, 23:39

בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "תגיד, עולם הדימויים שלך הוא רק מתחום התעופה?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי looopy
לענין.
זה נכון שישנן אינספור כתבות שקריות או לא מדויקות, מה לעשות, גם משם אנחנו שואבים את הנושאים הרבים המועלים כאן בפורום.
אמנם ישנן טעויות באבחנה אצל כולנו, (בני אדם, לא? ) אבל לגבי השרה תמיר, למי שעוקב כמובן, אין "יותר מידי" טעויות באבחנה.
הגברת תמיר לדעתי אינה מתאימה לתפקידה, ממש כמו שהמורה "הדגול" שריד לא התאים לתפקידו למרות האינטלגנציה שהפגין.
יש לי יותר מחשש סביר, שאכן השרה תמיר מנסה להטביע את חותמה ההזוי במערכת החינוך ממש כמו שהאדון שריד ניסה.
האדון שריד בהיותו שר החנוך, החליט בוקר אחד להכניס למערכת הלימודים את המשורר הפלסטיני, מחמוד דרוויש (שמת בינתיים), ממש כמו שהגברת תמיר קמה בוקר אחד עם רעיון "אדיר" והכניסה למערכת הלימודים את הנכבה.

אז למה שלא אאמין שבאמתחתה "תכנית ארסית" במיוחד: להוציא את אבי התנועה הרוויזיוניסטית, זאב ז'בוטינסקי מתכנית הלימודים?

ראשית כן, עולמי צר כעולם נמלה, אני לא מוכשר כשאר הגולשים כאן שמבינים בהמון תחומים, אני מבין בתחום אחד בלבד...
שנית יחסית למנהל אתה מתעסק בי אישית די הרבה, יהיה נחמד אם תרד לי מהגב קצת ולא תתבל כל תגובה ענינית עם הערות אישיות לא רלוונטיות, יש כאן מספיק גולשים לא מנהלים שעושים זאת לכל גולש שמאלני שמופיע בפורום...

לגבי הערתך האחרונה, למה שלא תאמין? עניתי על זה כבר, כי כל דבר כמעט שכתוב בעיתון הוא שקר הגזמה עיוות או טעות... שוב, לא מגן אישית על תמיר, לא התעסקתי בענינה ולא יודע מה הסיפור שלה, כמו שאמרתי, עולמי צר..

ישן 24-08-2008, 00:28
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
בהחלט מתאים לי
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי emile-a שמתחילה ב "[QUOTE=g.l.s.h]. תמיר תוכל..."

למה לא? הגברת תמיר היא ישראלי מכוער: אמנם אשכנזיה למהדרין עם כל שלל הדימויים הנלווים והנגזרים, אבל בכ"ז עוד ישראלי המכוער: אני לא רואה שום סיבה שלא להכיל עליה את הלעג הארסי השמור במחוזותינו לרוב רק לתיאורים (סוחטי מחיאות כפיים במפגן של עצלנות אינטלקטואלית) של אוהדי בית"ר או משהו דומה.

יולי תמיר, בניגוד ליוסי שריד (שאולי ניתן "להצדיקו" בכל שפעל בזמנים בהם הפוליטיקאי הממוצע היה קצת פחות רדוד) אינה מעוררת אצלי שום הערכה: "סתם" היפית (לשעבר) לא מאוד רהוטה, לא ממוקדת ולא בעלת חוכמת חיים. היא זיהמה את המערכת בחיידק הקטלני ביותר בטווח הארוך: בלבול. אני עדיין מזהה אצלה את השחצנות המאוסה של שורת המפגינים הראשונה של שלום עכשיו בשנות ה-80 ולכן אני מאוד שמח לראות כיצב לא רק שהתבזתה כשהפכה (או שהייתה תמיד כזאת...) לעוד פוליטיקאית קטנה ורדודה, אלא גם התכערה במהירות ואיך לה יותר את "בלורית הצבר". ואללה אפשר לכתוב עליה פראפרזה יפה: "בלדה ליוצאת שלום עכשיו" - "פה ושם יושב לו ק-מט"...

כאשר אתה שומע את הארס הנשפך מהאמנון אברמוביצ'ים על אנשים כמו יובל שטייניץ (או מטעם קומיסרי תרבות על ירון לונדון, עירית לינור ואברי גלעד) כאשר מנבים להציגם ככלי ריק ע"י לעג לסממני הזמן שעשה בהם (פיסית או רוחנית) למה שנחסוך אותו הדבר (רק מוצדק יותר לטעמי) מתמיר?

ישן 24-08-2008, 00:41

בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "בהחלט מתאים לי"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי g.l.s.h
למה לא? הגברת תמיר היא ישראלי מכוער: אמנם אשכנזיה למהדרין עם כל שלל הדימויים הנלווים והנגזרים, אבל בכ"ז עוד ישראלי המכוער: אני לא רואה שום סיבה שלא להכיל עליה את הלעג הארסי השמור במחוזותינו לרוב רק לתיאורים (סוחטי מחיאות כפיים במפגן של עצלנות אינטלקטואלית) של אוהדי בית"ר או משהו דומה.

יולי תמיר, בניגוד ליוסי שריד (שאולי ניתן "להצדיקו" בכל שפעל בזמנים בהם הפוליטיקאי הממוצע היה קצת פחות רדוד) אינה מעוררת אצלי שום הערכה: "סתם" היפית (לשעבר) לא מאוד רהוטה, לא ממוקדת ולא בעלת חוכמת חיים. היא זיהמה את המערכת בחיידק הקטלני ביותר בטווח הארוך: בלבול. אני עדיין מזהה אצלה את השחצנות המאוסה של שורת המפגינים הראשונה של שלום עכשיו בשנות ה-80 ולכן אני מאוד שמח לראות כיצב לא רק שהתבזתה כשהפכה (או שהייתה תמיד כזאת...) לעוד פוליטיקאית קטנה ורדודה, אלא גם התכערה במהירות ואיך לה יותר את "בלורית הצבר". ואללה אפשר לכתוב עליה פראפרזה יפה: "בלדה ליוצאת שלום עכשיו" - "פה ושם יושב לו ק-מט"...

כאשר אתה שומע את הארס הנשפך מהאמנון אברמוביצ'ים על אנשים כמו יובל שטייניץ (או מטעם קומיסרי תרבות על ירון לונדון, עירית לינור ואברי גלעד) כאשר מנבים להציגם ככלי ריק ע"י לעג לסממני הזמן שעשה בהם (פיסית או רוחנית) למה שנחסוך אותו הדבר (רק מוצדק יותר לטעמי) מתמיר?

למה? אתה יודע היטב למה...ההסברים שלך רלוונטים להרבה דברים, אבל לא להערה הנמוכה שלך, גם אם אחרים ואפילו היא עצמה עושים את אותו הדבר...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:46

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר