שלום.
אני אנגלינה וגם מאוד אוהבת רוק ומטאל ואני רוצה מאוד לשיר בלהקת רוק ואני מבקשת שעם יש מישהו שרוצה לנגן איתי בגיטרה ובתופים שיכתוב לי הודעה בבקשה אני רוצה להגשים חלום כמו כל ילד נוסף ואני בטוחה שגם לכם יש חלומות תעזרו לי להגשים את שלי ונגשים כולנו ביחד חלום אחד אז עם יש מישהו בבקשה תיכתבו לי זה חשוב לי מאוד לא אכפת לי מאיזה גיל ומאיפו רק תיכתבו ותגידו לי ....
מקווה שתכתבו תיזכרו זה בישביל חלום אחד שרוצים להגשים וגם עם יש להקה שמחפשת סולן אני פו בבקשה תיכתבו ...!!!!!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי rock 4 ever שמתחילה ב "אני מבקשת שכולם יקראו בבקשה זה חשוב מאוד"
וברוך הבא.
אני לא מכיר להקה שמחפשת סולנית אבל סתם בשביל לדעת: בת כמה את?
אני ממש לא רוצה לפגוע אבל את כותבת בצורה כזו מעט נואשת כאילו את ממש חייבת נואשות לשיר בלהקה וזה מעולה כמובן אבל תפגיני יותר עוצמה כמו אנג'לה מארץ' אנמי .................................................. .................................................. ....
בכל מקרה, ברוך הבא ל666 השכבות של הגיהנום, אני מנהל כאן ת'עניינים וכולם פה הם עבדים שלי, ומעכשיו גם את אז....
...
...
..........
כתבת לי שרצית גם לחבר להקה אבל אתה שר או מנגן אם אתה עדיין רוצה להקה אני פו אני מאוד רוצה לשיר אני אוהבת מוזיקה זה כל החיים שלי ואם אני לא עעשה מוזיקה בחיים אז למה אני חייה ביכלל תישמע עוד מעט שולחים אותי לאולפן הקלטות בבקשה תדבר איתי חשוב לי מאוד כל העיניין הזה!
שולחת ל:racs
תישמע אולי אתה ואני נבנה להקה נחפש עוד אנשים ורגע אתה מנגן או שר?
ותדבר איתי על זה אני אשמח ליצר מוזיקה זה החיים שלי אם אני לא עעשה מוזיקה אז למה אני חייה סתם למות בסוף מימילא מספיק הסיפור שניסיתי להיתעבד בקיצור תדבר איתי כמו שאמרתי ביחד נגשים חלום גדול!
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי rock 4 ever שמתחילה ב "תישמע אולי אתה ואני נבנה להקה..."
הבעיה היא שהמנהל היקר שלנו נמצא בחצי העולם השני, הוא עכשיו יושב מול המחשב עם סוודר ושוקו חם, בעוד שאנחנו מול מזגן ובתחתונים.