לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-08-2008, 15:57
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
עוד מקרה של "ארגוני אינטרנט" ו"איומי מקלדת"
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "מסוכן לחסל מחבל כאן בארץ... איומים על קצין מג"ב שחיסל את המחבל שנהג בטרקטור....."

(גם אם באו באמצעים אחרים). עידן זרימת המידע החופשית מעוררת את כל ה"ואנביז" בכל עניין ועניין וגם אצל הערבים.

סביר להניח שמדובר על דברים באותה רמת הרצינות של "ארגון חופשיי הגליל" - מין שם גג לכל מיני ערבים, ויהודים אשכנזים שלמדו מזרחנות (וחושבים שהם ערבים של כבוד...) שהקשר היחיד ביניהם הוא שכולם אפסים מכדי לעשות משהו מלבד להעביר מסרים ילדותיים לכאורה בלי להשאיר עקבות. אחד ממשרדי היח"צנות הראשיים של הארגון הזה (גם אם לא בכוונה) מצוי במתיבתא של הבבל"ט המכונה "פורום רוטר.נט" שם משום מה מעריכים מאוד הודעות כאלה (אולי משום שיש שם כוכבים כאלה, רק מן הצד השני, ויש להם איזו אחוות לוחמי מקלדת...).

תרשו לי להניח (כצלף בסדיר וקלע מחלקה במילואים, וזה אומר משהו על מקומי כמישהו שיכול להיות מאויים בשל דבר כזה או אחר...) שאחד הדברים הפחות מסוכנים הוא מאיימי המקלדת האלה. ערבי אלמוני על טרקטור עדיין מהווה על קצין המג"ב הזה, כמה אירוני, איום גדול בהרבה מאשר זה שאולי אפילו יודע בדיוק איפה הוא קונה בקבוק קולה כל יום שישי.

היימן מעין יברוד, עם חגורת הנפץ שלו וההיכרות עם תל אביב כ"מקום עם בתים שרוב האוטובוסים מגיעים אליו בסוף" מפחיד אותי פי כמה וכל ערבי אלמוני שמחר יכול להודיע לי בטלפון שבשביל מה שעשיתי בחומת מגן יהרגו את הילדים שלי.

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 23-08-2008 בשעה 16:02.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-08-2008, 16:13
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
מהותו של הטרור הוא הפחד ואיזכור ילדיו של אדם מעלה את מפלס הזעם אך גם את הפחד.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "עוד מקרה של "ארגוני אינטרנט" ו"איומי מקלדת""

[ואת זאת אני אומר בתור בעל תרמיל כבד וחסר תועלת בהווה וכררנ"טיסט בעבר שאחוזי הפגיעה שלו היו גורמים לארגוני הסיוע המוסלמים להפנות אליו חלק מן התרומות...]

אילו לא היו ערוצינו המרובים לשדר כל נפיחה של עוזר שלישי לנאסרראלה או לחזור שוב ושוב בפתח המהדורה על איומיו של הראנטיסי התורן - היה הטרור מאמד חלק לא מבוטל מכוחו. זה שמישהו ניסה לרצוח ולא הצליח אינו מחייב להעניק לו 15 דקות בשעות השיא. חוק קטן הרואה מתן פרסום של הודעת ארגון טרור או איומים אלימים כעבירה - היה מסייע מאוד. חה"כ ארדן? הלו?
ישן 23-08-2008, 16:25
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
כמי שבן משפחתו (בעל עסק) אויים בעבר (שנות ה-90)
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "מהותו של הטרור הוא הפחד ואיזכור ילדיו של אדם מעלה את מפלס הזעם אך גם את הפחד."

ש"סמי, קולונל מהמשטרה הפלסטינית" יהרוס לו את העסק אם לא ישלם לזה ולזה (שהיו דווקא ערבים שכונו אז "ישראלים") אני חושב שהאינפלציה של השימוש באיומים שונים ומשונים מצד מוסלמים כלפי יהודים הביאה לכך שיהודים חוששים מערבים-נקודה!". ערוץ זה או אחר של איום כבר לא מפחיד כל כך: לא כאשר כל אחד עשוי להתעורר בבוקר ולגלות שהאאודי שלו (ככה אומר האיתוראן...) בדרך לעוד לקוח מרוצה - ביאטה! (אבל היא הייתה בחניה סגורה בווילה, עם אזעקה...). הפחד מערבי ללא פנים גדול בהרבה מזה שמערבי שיש לו פנים ו"עבר".

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:19

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר