23-08-2008, 15:57
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
עוד מקרה של "ארגוני אינטרנט" ו"איומי מקלדת"
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "מסוכן לחסל מחבל כאן בארץ... איומים על קצין מג"ב שחיסל את המחבל שנהג בטרקטור....."
(גם אם באו באמצעים אחרים). עידן זרימת המידע החופשית מעוררת את כל ה"ואנביז" בכל עניין ועניין וגם אצל הערבים.
סביר להניח שמדובר על דברים באותה רמת הרצינות של "ארגון חופשיי הגליל" - מין שם גג לכל מיני ערבים, ויהודים אשכנזים שלמדו מזרחנות (וחושבים שהם ערבים של כבוד...) שהקשר היחיד ביניהם הוא שכולם אפסים מכדי לעשות משהו מלבד להעביר מסרים ילדותיים לכאורה בלי להשאיר עקבות. אחד ממשרדי היח"צנות הראשיים של הארגון הזה (גם אם לא בכוונה) מצוי במתיבתא של הבבל"ט המכונה "פורום רוטר.נט" שם משום מה מעריכים מאוד הודעות כאלה (אולי משום שיש שם כוכבים כאלה, רק מן הצד השני, ויש להם איזו אחוות לוחמי מקלדת...).
תרשו לי להניח (כצלף בסדיר וקלע מחלקה במילואים, וזה אומר משהו על מקומי כמישהו שיכול להיות מאויים בשל דבר כזה או אחר...) שאחד הדברים הפחות מסוכנים הוא מאיימי המקלדת האלה. ערבי אלמוני על טרקטור עדיין מהווה על קצין המג"ב הזה, כמה אירוני, איום גדול בהרבה מאשר זה שאולי אפילו יודע בדיוק איפה הוא קונה בקבוק קולה כל יום שישי.
היימן מעין יברוד, עם חגורת הנפץ שלו וההיכרות עם תל אביב כ"מקום עם בתים שרוב האוטובוסים מגיעים אליו בסוף" מפחיד אותי פי כמה וכל ערבי אלמוני שמחר יכול להודיע לי בטלפון שבשביל מה שעשיתי בחומת מגן יהרגו את הילדים שלי.
נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 23-08-2008 בשעה 16:02.
|