17-09-2008, 21:57
|
|
מנהל פורום מתגייסים
|
|
חבר מתאריך: 15.06.07
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי free styler
פעם השמעתי את המוזיקה שאני שומעת למישהו קרוב, והוא הביט בי במבט מוזר כזה... - סוג של פחד מעורב בדאגה, כאילו שיש לי איזה סוד אפל שעלול להתפרץ . כאילו שאני עומדת לשלוף את המלתעות שלי ולהתחיל לאכול אנשים.
מאז אני שומרת את זה לעצמי.
אני נהנית מאד מהמוזיקה הזאת ומאד מתחברת אליה, אז אני שומעת , אבל אני לא משמיעה לאנשים את מה שאני שומעת. זה קצת דפוק, אני יודעת, אבל זאת אני... אני בסביבה שלא ממש מכירה את המוזיקה הזאת.
אני חושבת שמי שמגדיר אנשים לפי המוזיקה שהם שומעים הוא מפגר, אבל יש דברים שנעשים מתוך תמימות וחוסר ידע, לאו דווקא מרוע או מטיפשות. ואולי אם אנחנו נבין אותם הם יבינו אותנו..
חוץ מזה, כולנו שמים תוויות על אנשים לפעמים, אף פעם לא ראיתם מישהו ששומע בריטני ספירס והסתכלתם עליו כמו על מטומטם?
אני לא שומעת בלק מטאל או משהו כזה, אבל בהחלט דברים שיכולים להפחיד אנשים : Disturbed, Rammstein, Avenged Sevenfold, Smile Empty Soul, Apocalyptica...
אני גם לא שמה על עצמי תווית, אם אני אוהבת את המוזיקה הזאת זה לא אומר שאני לא יכולה להנות גם משיר נחמד של הילארי דף, לכל מצברוח יש שיר משלו... (אפילו שהילארי זמרת גרועה!)
|
Apocalyptica? מפחידים? הם נראים כמו fall out boy רק שהם מנגנים בצ'לו(וגם בתור נגנים הם לא "אי אי אי")