לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-08-2008, 10:00
  Baloop Baloop אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.08
חדש בקולנוע: לשחרר את וילי עמיר 2

"לשחרר את יגאל עמיר 2" - זהו שמו של סרט חדש שייצא לאור בתקופה הקרובה ויקרא לשחרור רוצח ראש הממשלה, יצחק רבין. ל-ynet נודע כי בעקבות החלטת הממשלה לשחרר כ-200 אסירים כמחווה לנשיא הפלסטיני, מחמוד עבאס (אבו-מאזן), נפגשו אמש (א') פעילי ימין החברים ב"ועד למען הדמוקרטיה" ודנו במהלך.

סרט ההמשך צפוי לכלול תמונות מחגיגות הניצחון של הרוצח סמיר קונטאר וחמשת פעילי חיזבאללה ששוחררו במסגרת העסקה להחזרת גופותיהם של אלדד רגב ואהוד גולדווסר. נאסף גם חומר על רוצחי הילד דני כץ ועל פיגועים נוספים. "המוטו הוא שאם ממשלת ישראל שחררה את קונטאר ורוצחים נוספים עם דם על הידיים, אין כל סיבה שיגאל עמיר יישאר בכלא", אמרו גורמים שהשתתפו בפגישה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3583940,00.html

----------------------------------------------

אני בעד. לשחרר את יגאל עמיר ולהעביר אותו לנסראללה!!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-08-2008, 23:13
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
וואו, אתה שובר את כל שיאי ההתפתלות - לא הזכרתי בכלל את השם קונטאר...
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי Baloop שמתחילה ב "בוא נבהיר כמה דברים: 1. אין..."

אני עסקתי בשני רוצחים מורשעים שמשוחררים כ"מחווה", ללא שום תמורה.

אפשר להשוות את יגאל עמיר, או כל רוצח אחר, לכל רוצח שמשוחרר באשר הוא. יודע למה? כי הם
נשפטו על אותה עבירה. זה לא אומר שאם משחררים את האחד, יש לשחרר את השני - אלא בדיוק
להיפך, לא צריך לשחרר אף אחד מהם.

דבר אחרון, רק באגדות נחמדות תוכל לספר לנו שסמיר קונטאר שוחרר במסגרת "עסקת שבויים". אודי
ואלדד ל-א חזרו הביתה בחיים, ולכן לא מדובר בעסקת שבויים. מדובר בעסקה של שחרור מחבל חי
שרוצץ ראשה של ילדה בת 4, בתמורה לגופות שני לוחמי צה"ל, שהיה ידוע שהם נהרגו כבר לפני
חודשים.

בכל מקרה, אחרי כל ההתפתלויות, נותרנו עם אותה תזכורת עצובה: שחרור שני רוצחים בתמורה לכלום, לא ממש מפריע לך - אבל אתה ממש נסער בגלל שכמה טמבלים ניצלו את ההזדמנות הזו
כדי לשחרר קלטת שהם הפיקו שקוראת לשחרור יגאל עמיר...
ישן 19-08-2008, 00:16
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
הגם אתה בקונספירטים?
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "במיוחד העובדה שלא נמצאו שרידי..."

לא נמצא אבק שריפה בידיו, כן נמצא בשערו...מה אתה למד מכך?
מעבר לכך, מצד אחד טוענים הקונספירטים שיגאל עמיר ירה כדורי סרק ומצד שני שלא היו עליו עקבות אבק שריפה-חבל ששתי הטענות סותרות זו את זו שכן ההבדל היחיד בין "כדור סרק" וחי הוא בהעדר קליע במקרה הסרק והקליע לא קשור כלל לסימנים שמותיר אחריו הירי. שיירי הירי נובעים בעיקר מפיצוץ הפיקה בתרמיל ומאבק השריפה ואת אלו יש גם בכדור הסרק...
מה שכן, סתירות לא הפריעו אף פעם למומחי הקונספירציות למיניהן והם תמיד מוצאים הסברים נפתלים חדשים להכל. אין חדש תחת השמש-עוד פופר (קארל, לא עמי) הסביר בזמנו מה מבדיל תיאוריה רצינית מתיאוריה חסרת ערך כגון תיאוריות הקונספירציה שאותן ניתח יפה.
המסקנה שלו הייתה שלתיאוריות קונספירציה אין קריטריונים ברורים (אם בכלל יש כאלה) שיאפשרו הפרכה שלהן ולכן כל פירכה וסתירה בתיאור שהן נותנות יקבל נדבך חדש של הסבר נפתל. מספיק לקרוא כמה מהזויי רוטר ובארי חשיש בשביל להתרשם עד לאן הדמיון מוליך על מנת להתמודד עם הבעיות שבתיאוריות הקונספירציה. הייתי רוצה לקבל פעם אחת (וניסיתי הרבה פעמים) לקבל מתומך תיאוריות הקונספירציה הסבר מה יגרום לו להאמין שהגירסה הרשמית (או לפחות הקווים החשובים שלה מבחינת זהות הרוצח) נכונה.
ישן 19-08-2008, 21:33
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "לא, לא מוזר"

אני חוזר ואומר שוב:

הטינופת עמיר הוא הרוצח, לאחר שהורשע בשתי ערכאות, אחת מהן בית המשפט העליון, וזה מספק אותי.הלוואי שיירקב בכלא בתא סגור עד יומו האחרון, עם שאר הרוצחים המורשעים שהם טינופות בדיוק כמוהו, לא פחות ולא יותר.רצח הוא רצח, הוא רצח.

אבל כמו שאמר אפילו השופט שמגר, נשיא בית המשפט העליון: גם לו יש ספקות מסויימים, והוא יודע מנסיונו הרב שלא תמיד אנשים מעידים אמת, מכל מיני סיבות.

גם דליה רבין אמרה שיש לה ספקות ושאף קיבלה מסמכים מסויימים אולם לא פירטה ולא דרשה לחקור מחדש פרטים מתוך אירוע הרצח, פרט ל"הסתה שהובילה לרצח" שלא הוכחה מעולם, אבל סיפקה לה ולמשפחתה ג'ובים, וראיונות בשפע, לפני ואחרי הפסטיבל השנתי.

ישן 19-08-2008, 21:52
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
אני מתקשה בהבנה היום: אם עמיר הרוצח, מה יש לחקור?
בתגובה להודעה מספר 36 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב "אני חוזר ואומר שוב: הטינופת..."

הבט, אין לי ספק בכלל שבאירוע היו כשלים חמורים הן ברמת המודיעין, הן ברמת האבטחה (אי שמירת השטח הסטרילי, אי אבטחת גבו של רבין וכמובן העובדה שלא ירו בעמיר במקום-לא שאני מחפש את דמו, פשוט זו אמורה להיות התגובה המיידית של המאבטחים במקרה כזה) והן ברמת הפינוי והטיפול הרפואיים. חלק גדול מכשלים אלו נובע מפיפניקיות, חובבנות ויומרנות שישראל כל כך מצטיינת בהם ושמסוכנות בעיני הרבה יותר מכל קונספירציה (קונספירציה לפחות מעידה על שיטה וארגון). חודשים ספורים לפני הרצח הייתה לי שיחה עם מדריך ירי, עולה חדש יחסית, שלעג לרמתם המקצועית של מאבטחי האישים בישראל. אז זילזלתי בדבריו אבל רצח רבין ועוד כמה וכמה אירועים חמורים לאחר מכן מלמדים שהמצב רע.
אני גם מאמין שהיה כיסוי תחת של חלק מהכשלים וזה בא לידי ביטוי בכמה מאותן בעיות שנתגלו ביחס לבעיות הקשורות ברצח.
את כל האמור לעיל אני מאוד בעד לחקור ולהפיק לקחים (עוד משהו שאנחנו לא מצטיינים בו).
הבעיה שלי היא עם כל מיני הזויים שמפתחים תיאוריות קשר אומללות על מי ואיך ב-א-מ-ת הרגו את רבין.
ישן 23-08-2008, 14:09
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
כתבה שחרור שמתיר דם יהודים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Baloop שמתחילה ב "חדש בקולנוע: לשחרר את וילי עמיר 2"

למה אמור דינם של המחבלים להיות שונה מדינו של כל פושע ורוצח? אלה רוצחים נתעבים, פושעים שפלים, על-פי כל אמת-מידה. איך בכלל עולה על הדעת לשחררם?!
▪ ▪ ▪
כיצד היינו מגיבים אילו ממשלה זרה הייתה משחררת רוצחים שרצחו יהודים? דמו בנפשכם שצרפת או גרמניה היו משחררות פתאום אסירים שפוטים הנושאים עונשי מאסר-עולם על רצח יהודים. הלוא הייתה קמה מחאה עולמית, והיינו זועקים, בצדק, שזו אנטישמיות והתרת דמם של היהודים.

אבל החלטה על שחרור מחבלים רוצחים על-ידי ממשלת ישראל עוברת בשקט יחסי, כאילו זה סדר העולם, שרוצחי יהודים אמורים להשתחרר כעבור כמה שנים, כחלק מ'מחווה' כלשהי. האופוזיציה השמיעה קול מחאה רפה, והעניין הוסר מעל סדר-היום. אבל כשמצליחים להרים את הראש מהעולם המעוּות שאנו שרויים בו, קולטים עד כמה ההחלטה הזאת ממחישה את טירוף המערכות המנהל את חיינו.

למאמר המלא

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י HummerH1 בתאריך 23-08-2008 בשעה 14:15.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:13

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר