05-08-2008, 18:24
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי TUB
למה אני צריך להמשיך ולהחזיק צבא ביו'ש? למה אני צריך להיות אחראי לקורה שם?
|
1. אתה לא אחראי למה שקורה שם. אתה אחראי רק לחיי יהודים. הערבים אמורים להיות אחראיים לעצמם מתוקף הסכמים קודמים.
2. צבא ביו"ש נועד להגן קודם כל על העורף מפני פיגועים. ההתנחלויות מסייעות לצבא בכך, שהן מספקות עורף קרוב. תשתיות אזרחיות ידידותיות המסייעות לצבא, שוברות רצף טריטוריאלי עויין. בלעדיהן היה הרבה יותר קשה, זמן החשיפה לסיכונים בשטח אויב גדול יותר, יותר דרכים מסוכנות, ודרכים מסוכנות יותר ארוכות.
3. תפקיד הצבא להגן על יהודים, בכל מקום בו יש יהודים הזקוקים להגנה ולא לבחור אילו משימות לעשות ואילו לנטוש.
4. בדימוקרטיה הרוב קובע. אין רוב יהודי לפינוי גושי התיישבות, אין רוב יהודי לנסיגות ולבריחות בפני האויב, על אחת כמה וכמה שלליכוד הסיכויים הגדולים ביותר לנצח בבחירות. נכון שבן-אהרון אמר ב-1977 שהוא לא מכיר בתוצאות הבחירות, שאם בגין נבחר המדינה השתגעה ושהעם לא ראוי למפלגה כמו מפא"י וכד'... אבל הנ"ל לא היה דמוקרט אמיתי.
ציטוט:
אתה רוצה לקנות אדמות ערבים? בבקשה תקנה מה לי ולך?
|
הצבא, הממשלה המשטרה מפנים יהודים גם מבתים ואדמות שנרכשו בכסף מלא על ידי יהודים. שיא הגיחוך: טענת המדינה היא שמדובר באדמות פרטיות.... אדמות פרטיות של יהודים, שהרי הם קנו את אותן האדמות!
דוגמא: רק לאחרונה יש סיפור על בית השלום בחברון, שעדיין לא נסגר סופית. ואפילו יש צילומי ווידאו של ביצוע העיסקה, העברת הבעלות בחתימת כל הצדדים, בג"צ עדיין דן בעתירות השונות שקשרות לבית השלום, והממשלה מייצרת כל בעיה ומכשול משפטי שביכולתה.
עכשיו, מיהם התובעים? ארגוני שמאל שממומנים בכסף זר. בג"צ משתף פעולה בכך שלא מנפנף את התיק על הסף.
עילת התביעה: הערבי שמוכר את הבית מתכחש להסכם, הוא מסתכן בהוצאה להורג או חטיפה ורצח בעינויים. מהצד השני, הוא כבר קיבל את הכסף וארגוני שמאל יכולים לסדר לו את הנדל"ן חזרה כך שיוכל שוב למכור את אותו הנכס...
לפעמים, מה שנראה כהתלהמות, הוא לפעמים העובדות כהוויתן. אורך רוח, בבקשה!
נערך לאחרונה ע"י Gilgamesh בתאריך 05-08-2008 בשעה 18:30.
|