לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-08-2008, 15:08
  itaym itaym אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.08.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי itaym שמתחילה ב "בעיה בכמות תוכן בעורך WYSIWYG קידוד UTF8"

תחילה, מסד הנתונים הוא MYSQL.
חשוב לי לציין שאני לא מתכנת ולכן אשמח אם תוכל לפרט לי קצת יותר לעומק את הנקודות הבאות:

DorM @

1. "בדקת את המחרוזת שאתה מקבל מהעורך עוד לפני הכנסתה למסד הנתונים?" ------> היכן בדיוק?
2. "יכול להיות שאתה מכניס את המידע לטור שהאורך שלו קטן מידי בשביל האותיות בעיברית (הרי אותיות בעיברית המקודדות ב-UTF8 לוקחות פעמיים מקום מאשר אותיות באנגלית, גם אם מספר התווים הוא אותו הדבר בדיוק)." ---------- > אתה מתכוון על המסד נתונים?
3. "ב-MYSQL, האורך המקסימלי האפקטיבי של טור בעל קידוד UTF-8 הוא חלקי 3 מהאורך הנתון הרגיל (= מהאורך של הטור כאשר יש קידוד "רגיל" שהוא אינו קידוד multi-byte)." ----------> אם כך מה עלי לעשות?

vadim88 @
"לא יודע אם זה קשור לי הייתה אותה בעיה. את הבעיה שהייתה לי פתרתי על ידי הגדרת העמודה שלי ששומרת את הנתונים הללו מ TEXT ל LONGTEXT וזה שמר את הכל." ------- > במסד הנתונים?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-08-2008, 18:17
  משתמש זכר dorM dorM אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 26.07.08
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי itaym שמתחילה ב "תחילה, מסד הנתונים הוא..."

ציטוט:
1. "בדקת את המחרוזת שאתה מקבל מהעורך עוד לפני הכנסתה למסד הנתונים?" ------> היכן בדיוק?

פשוט מאוד: בעמוד שבו מנתחים את המידע של הטופס שהמשתמש שלח, תוציא למסמך ה-HTML את ה-output של תוכן עורך ה-WYSIWYG.
ב-PHP כותבים זאת כך:

קוד PHP:
 // After the user submits the form
echo $_POST['content_of_editor']; 

ציטוט:
"יכול להיות שאתה מכניס את המידע לטור שהאורך שלו קטן מידי בשביל האותיות בעיברית (הרי אותיות בעיברית המקודדות ב-UTF8 לוקחות פעמיים מקום מאשר אותיות באנגלית, גם אם מספר התווים הוא אותו הדבר בדיוק)." ---------- > אתה מתכוון על המסד נתונים?

כן.

הרי כפי שכתבתי, בקידוד UTF-8 - אם כותבים 10 תווים באנגלית ו-10 תווים בעברית, התווים באנגלית יקחו מקום של 10 bytes, ואילו התווים בעברית ייקחו מקום של 20 bytes.
מכאן אתה יכול להסיק שכנראה אורך הטור במסד הנתונים קטן מידי מכדי להכיל את כל המחרוזת בעברית, ויש להגדילו.
ציטוט:
3. "ב-MYSQL, האורך המקסימלי האפקטיבי של טור בעל קידוד UTF-8 הוא חלקי 3 מהאורך הנתון הרגיל (= מהאורך של הטור כאשר יש קידוד "רגיל" שהוא אינו קידוד multi-byte)." ----------> אם כך מה עלי לעשות?

כמו שואדים אמר, צריך להגדיל את גודלו הנוכחי של הטור במסד הנתונים שלך, שאליו אתה מכניס את המידע מהעורך fckeditor.
במקרים כאלה, אני הייתי מסווג את גודל הטור כ- MEDIUMTEXT, או כ- LONGTEXT במקרים קיצוניים.

למידע נוסף על גודלו של כל טור: http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0...e-overview.html
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:45

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר