02-08-2008, 16:48
|
|
מנהל פורום ספורט
|
|
חבר מתאריך: 09.04.03
|
|
פטי מאמין
פטי נימבה מכיר טוב את ישראל. בשש קבוצות שיחק הקונגולזי, אך החלומות הרחק מפה. יונייטד או ריאל, זה אפשרי? "כן", ענה בנחישות. וממש לא כדאי לכם לגחך, כי אתם לא רוצים לעצבן אותו.
*** בתוך הכתבה יש וידאו ***
http://www.sport5.co.il/HTML/Articl...e.64.42408.html
הקטע פה באשכול הוא לא פטי נימבה
אני לוקח את נימבה רק כדוגמא לתרבות של קהל האוהדים בארץ
יכול להיות ששחקן כמו נימבה שהוא באמת שחקן נשמה שנותן ונתן את כל כולו על המגרש בכל הקבוצות בהם הוא שיחק
העלה 2 קבוצות לבד לליגת העל ולא המשיך באותה קבוצה יותר משנה אחת
בכל קבוצה שהוא שיחק הוא הפך ליקיר האוהדים אבל שהוא הגיע לשחק נגדם בעונה שאחריה הם קיללו ונהמו לו בלי סוף
איך יכול להיות שאוהדים שאהבו אותך בשנה שעברה מקללים אותך היום ?
בכתבה רואים את נימבה איך הוא נעלב מהקטע הזה והוא צודק לגמרי
כמעט בכל קבוצה היום בארץ יש שחקן כושי
איך אוהד כדורגל שבקבוצה שלו ( לא שאני מצדיק את זה גם אם אין לך כושי בקבוצה ! ) משחק כושי יכול לנהום לשחקן כושי בקבוצה היריבה ?
ועוד יש מאמנים בארץ שמדרבנים ככה שחקנים וקהל
לדוגמא שנה שעברה הפועל פ"ת שיחקה בנהריה נגד הפועל עכו והמאמן של עכו נתן הוראה מפורשת לשחקנים שלו לקלל את נימבה כל המשחק , כנראה שגם הקהל היה מעורב בזה ( אחרי הכל עכו הייתה במאבקי ירידה ) ומהרגע שנימבה עלה להתחמם הם נהמו לו עד שנמאס לו ובאחד הפעמים שהוא עבר על הקו הוא פשוט עצר את המשחק ועשה אצבע משולשת לאוהד
והעונש שלו היה כרטיס אדום כאשר העונש של עכו היה שהם ניצחו 2-0
אני באמת מקווה שהחוק החדש נגד אלימות יפגע בקבוצות לא בשחקנים כי לא יכול להיות ששחקן יורחק בגלל שנוהמים לו ושהיריבה תקבל פרס לשחק נגד 10 שחקנים
ושיהיה לנימבה בהצלחה בעונה שבאה עלינו לטובה , עונה ראשונה שלו בליגת העל אחרי 6 עונות בלאומית