10-05-2005, 17:57
|
|
|
חבר מתאריך: 27.01.05
|
|
חחח אל תזלזל שידרוגים רצים פו חופשי
250 מגה זיכרון
מעבד איטל 3.800
xp
אה כן והכרטיס מסך התותח
יש עוד משהו שאני רוצה להגיד לך :
תשמע תגיד לי מה אתה אומר על זה ...
הכרטיס מסך הזה להפעיל משחקים שעכשיו לא עובדים אצלי
הכול התחיל מזה:
באתי לטכנאי לפרמט, טוב הטכנאי פרמט אני חוזר הביתה מתקין ומחבר את הקבלים לאיפו שצריך מפעיל את המחשב מרוצה שהוא עובד הולך למשחק "ישן" שאז הורדתי מוריד מתקין ואז תקלה לא במין את זה איך יכול להיות תקלה הרי זה משחק שאז עבד והוא לא דורש כמעט כלום ?!?!!!?!?!
הקיצר אני חוזר אל הטכנאי ואומר לו תשמע משהו פו לא בסדר גם האינרטנאט לא עובד טוב (ובאמת שהוא לא עבד טוב אחרי הפירמוט שלו , טכנאי האינטרנט אמר לי להגיד לטכנאי המחשבים שיסתכל ויתקן את הפרוטוקולים )
אז כמו שאמרתי אני אומר לו גם האינטרנט לא עובד טוב וגם משחקים שאז עבדו כבר לא עובדים אחרי הפירמוט ...
טוב הוא בא מסתכל (זאות חנות מחשבים עם עובדים ) אומר לי תשמע יש לך כרטיס מסך ישן מאוד אולי בגלל זה המשחקים לא עובדים אצלך אבל אני אומר לו איך יכול להיות שאם אותו כרטיס מסך
המשחק פעל ואחרי הפירמוט הוא לא פועל ... טוב קח את המחשב סידרתי שם ותראה אם זה יעבוד
אוקיי אני בא פותח את המחשב ויפה מאוד גם האינטרנט וגם המשחק חזרו לפעול כמו שצריך ! (אחרי התיקון השני)
אני בא מפעיל עוד משחק שאז גם עבד לי ופתאום גם הוא לא עובד ולשם כך פתחתי את הדיון כדי לעדכן את הכרטיס מסך שלי
מה אתה אומר על זה ?!
משחק שאז פעל עכשיו הוא כבר לא פועל ?וזה אם אותם רכיבים !
|