12-07-2008, 17:48
|
|
|
|
חבר מתאריך: 11.08.04
|
|
תשובה למעבירי מכתבי-שרשרת
נמצא באינטרנט:
ציטוט:
חברים יקרים, שלום!
ברצוני להודות לכם מקרב לב על כל מכתבי השרשרת שהעברתם לי בשנים האחרונות. בזכותכם, חיי השתנו ללא היכר. ראו כיצד:- אני לא משתמש יותר בכספומטים מחשש שהפנלים שלהם מזויפים, מה שיגרום לכרטיס שלי להבלע ומישהו יחגוג לי על החשבון.
- אני לא שותה קוקה קולה לאחר שגיליתי שניתן לנקות באמצעותה צנרת ביוב ולהמיס מסמרים.
- אני לא הולך למועדונים ובתי קולנוע מתוך פחד שמישהו יתקע לי בתחת מחט נגועה.
- אני מסריח כמו כלב לאחר שהפסקתי להשתמש בדיאודורנטים משום שהם גורמים לסרטן בבית השחי.
- אני לא עונה לטלפונים, מחשש שמישהו יעלה לי על הקו ואצטרך לשלם הון עתק, משום שהזבל שיעשה את זה, יתחיל להתקשר לונצואלה, אוגנדה, סינגפור ומיקרונזיה.
- אני לא אוכל חצי מהמוצרים שיש על המדף, משום שמעודף האסטרוגנים שבהם אני בטוח שהעדפתי תשתנה.
- הפסקתי להשתמש במיקרוגל במקום לחכות שהמכשיר יתפוצץ לי בפנים ברגע שאני אפתח אותו.
- אני לא פונה לשירותי רפואה - במקרה הטוב הם לא מחטאים את הציוד שלהם. במקרה הגרוע, הם עושים ניסויים בבני-אדם.
- תרמתי את כל כספי להצלת הילדה אמילי ברוס שחולה במחלה סופנית משנת 1995. אגב, כנראה שהמחלה הזאת גורמת לעצירה מוחלטת, משום שהכלבה נשארת בת 7 מאז.
- כמעט מתּי מרעב בזמן שישבתי כמו דביל מול המחשב בציפיה שמייקרוסופט או אמריקה אונליין ישלחו לי את ה-50,000 דולר על כך שהשתתפתי במחקר המטומטם שלהם.
- לא זכיתי בעשרות מיליונים בלוטו, לא קיבלתי פרארי ולא הצלחתי עם נערת חלומותיי, למרות שהעברתי לכל מי שאני מכיר את מכתב המנטרה המזובל ששלח לי הנבל הזה דלאי לאמה.
- שלחתי יותר מ-500 החתמות נגד הבנייה בעמק הצבאים, מה שלא הפריע ללופוליאנסקי המטומטם לטחון אותם לאבקה דקה ולשים קצוץ על כל הקריאות לריאה ירוקה.
שימו-לב!
אם לא תשלח את הדרעק הזה ל-276 אנשים ב-44.4 השניות הבאות, עד השעה 17:50 תחרבן עליך יונה. יותר מכך, היא תחרבן עליך כל יום במשך 10 השנים הקרובות!
|
נערך לאחרונה ע"י אור - ors בתאריך 12-07-2008 בשעה 18:10.
|