05-07-2008, 22:17
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.04
הודעות: 21,076
|
|
טוב אל תצחקו, אבל איך לעזאזל עושים את הצ'יפס של הפלאפל :)
אתם וודאי מכירים, פרוסת תפו"א דקה טבולה בבלילה מיסתורית ונכנסת לשמן עמוק,
יוצאת תפוחה כמו לביבה, אוורירית כמו סופגניה, וטעימה רצח עד שכמעט שוכחים מחתן השמחה הלא הוא הפלאפל.
מה שלא ניסיתי לא יצאה לי בלילה טובה, ניסיתי לשים תערובת של כורכום קמח ומים,
הצ'יפסים יצאו מרים והציפוי לא רק שלא תפח אלא יצא מפורר עם מרקם גרגירי משהו.
ניסיתי פעם עם יותר קמח, פעם עם יותר כורכום, פעם עם ביצה פעם בלי ביצה - כלום לא עבד.
אז חיפשתי בגוגל "צ'יפס פלאפל" בתקווה למצוא מתכון לבלילה כמו של המקצוענים, אבל ללא הועיל.
זו התחנה האחרונה שלי בחיפוש, אם אתם יודעים את הסוד המופלא לצ'יפס תפוח וטעים של פלאפל, זה הזמן להושיע
נערך לאחרונה ע"י Lance בתאריך 05-07-2008 בשעה 22:19.
|