לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 03-07-2008, 09:55
צלמית המשתמש של hagar_krispin
  משתמשת נקבה hagar_krispin hagar_krispin אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
שלח הודעה דרך ICQ אל hagar_krispin Facebook profile Follow me...
כללי קינואה

אז ככה החלטנו לנסות בבית את גרגירי התוכים האלו -הקינואה!

פעם ראשונה בישלתי כמו אורז - וחשבתי שזה קשה מדי בפה אז הוספתי מים ושוב P: ואז
בארוחה הקינואה לא היתה משהו...בהחלט מוזר.

פעם 2 - הכנתי ממש מעט וכבר בהתחלה יחד עם הקינואה והמים הוספתי לקט ירקות כזה של סנפורסט
עם רוטב צי'לי חריף מתוק והיה נחמדי מדי.

פעם 3 - אהובי הכין את הקינואה וואלה זה שתמיד אומר שהוא לא יודע להכין אורז הכין את הקינואה
במרקם מעולללללללללללללה כפרעליו!

פעם 4 - למחרת נשארה קצת קינואה אז באלתור....טיגנתי בצל במעט שמן זית, הוספתי 250גר' בערך
של בשר טחון ואז המתנתי עד שהבשר התפורר ושפכתי לסיר את הקינואה שנשארה -
בחיייייייי שזה היה מצוין מעולה טעים יאמי יאמי!

משמע - שטויות אז לא הולך בהתחלה - תמשיכו לנסות יהיו תוצאות!


עריכה - יוווו ממתי יש לי צל"ש ? כפרעלי
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #10  
ישן 08-07-2008, 09:15
צלמית המשתמש של hagar_krispin
  משתמשת נקבה hagar_krispin hagar_krispin אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
שלח הודעה דרך ICQ אל hagar_krispin Facebook profile Follow me...
סלט קינואה - מסעדת לוקאס
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hagar_krispin שמתחילה ב "קינואה"

סלט מעולה שאכלתי במסעדת לוקאס (בהמשך נכתוב ביקורת על המסעדה)

סלט קינואה וחמוציות

באדיבות מסעדת "לוקאס"
מאת אלדד לוי, עורך היין ב על השולחן

חומרים:
1 כוס קינואה מבושלת (ראה מתכון בסיסי)
מעט שמן זית
מעט מיץ לימון
40 גרם חמוציות מיובשות ממותקות
40 גרם אגוזי מלך קצוצים
גבעול סלרי קצוץ
כף של בצל סגול קצוץ דק
בין כף לכף וחצי מכל אחד מהבאים: כוסברה, נענע, פטרוזיליה
מערבבים הכל יחד.

עד השלב הזה אפשר למשור בקירור, אפילו במשך כמה ימים.

לפני הגשה:
מוסיפים מלח פלפל גרוס טרי ואוכלים קר.

המלצות אישיות שלי (קירה): את החמוציות ניתן לקנות ממותקות במיץ תפוחים, הן יותר טעימות מאלה הממותקות בסוכר. את אגוזי המלך כדאי לצרוך לא קלויים, כך הם מאוד בריאים. הקלייה "הורגת" את התכונות המבריאות של אגוזים.

המלצות שלי - הגר -
לשים יותר ממעט לימון - אני סחטתי לימון שלם - טעים.
אפשר להחליף את אגוזי המלך בפקאן.

קישור למתכון
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:03

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר