11-07-2008, 15:24
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.12.07
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי noamlaw
אם שלום בכל מחיר הוא פילוסופיה של עבדים אזי
הרצון העז לנקום ולהרוס בתים ומשפחות רק בשל פשע של יחיד במשפחה מצביע על יכולת להיות חייל ביחידת הוצאה להורג אשר יעשה כל מה שאומרים לו אוטומטית.
נניח חייל הורג = שני בתים קצין = כפר שלם.
מזכיר לך משהו?
|
של עבדים וחסרי ביצים,=פחדנים.ומאימרה זאת עשית כאלה מסקנות מרחיקות לכת,שנשאר רק לתהות,האם לא רצית לומר לי את זה כבר מקודם.
רצון עז להרוס ביתים!
אני מנהל אתך שיחה וירטואלית:
נכון שזה שהרג שלוש יהודים ופצע כ-50 הוא רוצח ומחבל?
אם התשובה היא כן,נעבור הלאה.
האם טוב,שיהודים נהרגו?לא טוב.אלא אם אתה הפנמת באופן נוקשה את עמדתם של נציונליסטים פלסטינאים,אשר רואים בכל ישראלח יהודי-כובש או כובש פוטנציאלי.וגם אז תישאל השאלה לגבי הזקנים.
אנשים שנכנסו לכפר,ראו דגלים פלסטינאים,שמחה ורעש לגבי השאהיד החדש שלהם-זה,שרצח שלוש יהודים.איני יודע,אם המשפחה שלו השתתפה בזה,לא הייתי נוכח שם.
אך אם כן?נניח שכן.אז מה?אז זה אומר,שהם בעד הרצח הזה והם משבחים אותו,את בנם הנהרג על קידוש ה".הם מזדהים איתו.
כדי שאנשים להבא לא יזדהו עם מקרים כאלה,כדי שהם ירגישו,שלא כדאי להם להביע שמחה ביחס להרג יהודים,יש להרוס את ביתם ולהגלות אותם לחו"ל.אם אינך מסכים לזה,יש לך בעיה מוסרית ולא לי.אין אני אתווכח איתך על זה.
מה כן היה צריך לקרות?המשפחה יכולה לבכות על בנה הנהרג(גם אם הוא רוצח),אך בשום אופן לא לשים דגלים,לא לקרא לו שאהיד(עצם השאהידות נובע מזה,שהוא נהרג בעת פעולה "מבצעית") ואם אפשר,אפילו להראות סימני צער.אל לא שמחה.
אם הם אכן שמחים על רצח יהודים,הם גם לקחו חלק מזה,האידאולוגיה שלהם לא מתה(אתה יודע,אדם אפשר להרוג אך לא את האידאולוגיה) ולכן יש להכאיב להם,כדי שלהבא אנשים יחשבו יותר טוב,ברצונם לבצע צעדים דומים.
העונש חייב לבוא.הם אמורים להיות מאד עצובים.ואם אתה חושש,שהם יהיו גם יותר כועסים עלינו,ואם זה עוצר אותך מפני הריסת הבית-אתה הוא בדיוק המקרה של אותו אחד בעל פילוסופיה של עבד.
לגבי ה"מזכיר לך משהו":הזכירו לי כבר כבה פעמים,השוו אותי לפאשיסט,להיטלר ולרוצח-אין זה ישפיע על ההחלטה שלי.אני בשביל רוצחים אלה אהיה היטלר,אני אהיה נפוליאון ואני אהיה הפאשיסט.עין תחת עין וחיים תחת חיים.(ואיני שולל לחלוטין את מקרי תגובות תגמול,אם כי לא בעד זה באופן גורף.עדיף לתקוף את האישים הרלוונטיים ולא להרוג ערבים חפים מפשע בכל מקום,בו הם נמצאים.)
|