12-06-2008, 18:06
|
|
|
חבר מתאריך: 18.09.06
|
|
בעיה עם הצבא
היום הלכתי לראיון בבקו"ם למעבר ליחידה לוחמות מתוך מוטיבציה לשרת כחייל קרבי אך עם זאת רצוני לשרת בחטיבות חי"ר. לפני הצבא עשיתי יום סיירות, שייטת, 669, ראיון אגוז וראיון צנחנים/דובדבן. ראיון צנחנים/דובדבן התקבלתי כמאותר דובדבן והיית אמור להתגייס לצנחנים במרץ 08, אבל מודיעין משכו אותי אליהם לפרוייקט גאמא ומעוד סיבות אחרות הלכתי למודיעין. את פרוייקט גאמא לא סיימתי מסיבות כאלו ואחרות ועכשיו אני נמצא בתפקיד די מבאס. החלטתי להגיש טופס 55 בתקווה לעבור לקרבי, והגשתי אותו כבר מאמצע חודש מרץ. עבר הרבה זמן וכולי עדיין בתקווה לאישור ולעבור לקרבי ורק עכשיו זומנתי לראיון בבקו"ם. באתי לראיון עם מכתב הקבלה שלי לצנחנים וכמו כן גם בטופס 55 ציינתי את הרצון שלי לשרת שם או בחטיבות החי"ר. לא ידעתי עד כמה הצבא יכול להיות אכזר. לא הייתי קורא לזה אפילו ראיון כיוון ששמו פס על כל מילה שאמרתי להם ולא הקשיבו לי, ההחלטות כבר נקבעו מראש והם סתם נתנו את ההרגשה שיש לי עוד איכשהוא כוח להשפיע. מה שהציעו לי זה: הנדסה קרבית, שיריון, תותחנים. בלי לזלזל באף אחת מהיחידות האלו לא הסכמתי לאף אחת מהם כי אין לא מעניינות. בנאדם כמוני עם עבר כזה, שכולה אפשר להשים אותו בתור חייל אחד מסכן מבין האלפים בגולני, גבעתי או נח"ל בתור בחור שנמצא ראוי לצנחנים ונבחר לפרוייקט מובחר במודיעין, זה מה שהצבא נותן לו? הקצין מיון החרא הזה גם אמר שצנחנים ראו את הבקשה ולא רצו אותי. למה שלא ירצו אותי? הצבא הזה הרס לי ולמשפחה שלי את החיים וכבר נמאס לי ממנו ואל תגידו שאני עוד חייל ממורמר כי רק מי שמבין וחווה את זה יגיד אותם דברים כמוני.
נערך לאחרונה ע"י sheyne בתאריך 12-06-2008 בשעה 18:22.
|