השבוע היה חול המועד פסח ומזג אוויר מדהים ומושלם לטיולים .
אז מה עשיתם לכם בחופשה ? איפה ביליתם/טיילתם ומה קניתם ?
אשמח לשמוע
ובהזדמנות זו אני רוצה לאחל בשם ארז (שעדיין מטייל לו ברחבי העולם ) ובשמי, חג שמח וכשר .
ותתאפקו עוד קצת, מחר מופלטות !!!! לה מ-י-מ-ו-ננננ-ה !
(מי שטרם טעם מהמעדן, מוזמן לבוא לאכול מופלטה שאימי המרוקאית מכינה, עלי !! )
אז חג שמח ושבת שלום לכל חברי הפורום המקסימים ורחבי הלב !
רחלי .
נערך לאחרונה ע"י Gwenhwyfar בתאריך 29-04-2005 בשעה 17:24.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Gwenhwyfar שמתחילה ב "אשכול חוויות מחופשת פסח + שבת שלום וחג שני שמח !"
כמו שאתם יודעים אני חייל (אז פרט למתנה הענקית שקיבלנו לכבוד חג שני ויצאנו שזה היה שווה הכל) אז כל השבוע הייתי בצבא (היה נורא מבאס לחזור בשני) אבל לפחות לא היה שבוע קשה במיוחד (למרות שעברו עליי דברים מאוד קשים) וכעקרון זה השבוע שלי בצבא שהכי נהנתי בו (חוץ מהשבוע שכונה בבקו"ם עם היומיות) וכולי תקווה שבהמשך הדרך יהיה כיף כמו שהיה (אבל אני יודע שלא יהיה אבל סתם כיף לחלום) והכי חשוב תודה רבה לאלוהים על כל העזרה שהוא נותן לי בזכותו לא יכולתי לעשות את זה.
ובקשר למימונה אז כרגיל אני שוב אעשה עם המשפחה (כבר נבהלתי כי שנה שעברה לא עשיתי ולא הייתי אמור לצאת השבת אז התחלתי להתבאס משנתיים בלי מימונה) ואני בטוח אהנה וגם במוצא"ש ובראשון בבוקר שווארמה !!! (לקראת המנגל בעצמאות).
שיהיה לכולכם חג פסח שני שמח ומהנה ושתמיד כולכם (וגם אני) נרגיש טוב ושמחים כמו שאני מרגיש עכשיו .